Kadin Girisimcilerden Model Fabrika Ve KAGIDEM'e Ziyaret

Türkiye’nin farkli illerinden gelen kadin girisimciler Gaziantep Yetkinlik ve Dijital Dönüsüm Merkezi (Model Fabrika) ve Kadin Girisimci Destek Merkezi’ni (KAGIDEM) ziyaret etti.

Kadin Girisimcilerden Model Fabrika Ve KAGIDEM'e Ziyaret
Model Fabrika’ya yapilan ziyarette, TOBB Kadin Girisimciler Kurulu Baskan Yardimcisi Günseli Özen ile Cevahir Asuman Yazici, Türkiye Kadin Girisimciler Dernegi (KAGIDER) Yönetim Kurulu Baskani Emine Erdem ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Is Kadinlari ve Yöneticileri Dernegi (BUKIAD) Yönetim Kurulu Baskani Oya Eroglu ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadin Isveren ve Sanayiciler Dernegi (KAISDER) Yönetim Kurulu Baskani Göknur Atalay ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Izmir Is Kadinlari Dernegi (IZIKAD) Yönetim Kurulu Baskani Betül Sezgin ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Arya Women Kadin Yatirim Platformu Yönetim Kurulu Baskani Münteha Adali ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Sanayi Odasi (GSO) Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi ve GSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Model Fabrika’da yürütülen çalismalarin incelendigi ziyarette kadin girisimciliginin gelistirilmesi ve özendirilmesi amaciyla yapilacak is birlikleri ve Model Fabrika’da firmalara yönelik gerçeklestirilen egitim ve uygulamalar hakkinda bilgiler verilerek, kadin girisimcilerin Model Fabrika hizmetlerinden etkin sekilde yararlanmasi noktasinda degerlendirmelerde bulunuldu.

Kadin girisimciliginin istenilen konuma gelmesi amaciyla Gaziantep Sanayi Odasi olarak kadinlarin üretkenligini destekleyen ve gelisimini tesvik eden projeler gelistirdiklerini ve bu alandaki çalismalarina devam ettiklerini ifade eden GSO Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi, “Kadin girisimcilerimizi her alanda desteklemek, is hayatinda daha kalici olabilmelerini saglamak adina hayata geçirdigimiz projelerimizin yaninda kendilerine Model Fabrikamizda oldugu gibi yeni olanaklar da sunuyoruz. Bu çalismalarimizla girisimci ruha sahip kadinlarimizin birbirinden destek alarak özgüven kazanmalarina ve kadinlarimizi üretime dahil ederek sürdürülebilir çalisma aginin bir parçasi olmalarina zemin hazirlamayi amaçliyoruz. Bu dogrultuda kadin girisimcilerimizin yaninda olmaya ve onlara çok yönlü destek sunmaya devam edecegiz” diye konustu.

KAGIDEM’e gerçeklestirilen ziyarette ise heyet, GSO Meclis Baskani Adil Sani Konukoglu, GSO Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi, GSO Yönetim Kurulu Üyesi Perihan Çöçelli ve KAGIDEM Genel Koordinatörü Nihal Paker Sabak ile bir araya geldi. Kadin girisimciler tarafindan üretilen ürünler ve yapilan çalismalarin incelendigi ziyarette ilerleyen süreçte hayata geçirilecek projeler ve kadin girisimcilerle is birligi içerisinde yapilacak çalismalar üzerinde görüs alisverisinde bulunuldu.
Kaynak: İHA