Güder, Gençlerle Bulustu

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, ‘Gençlerle Gönül Bulusmalari’ kapsaminda Haniminçiftligi Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelerek, sorularini cevapladi ve gelecege dair fikirlerini aldi.

Güder, Gençlerle Bulustu
Battalgazi’de yasayan her yastan bireyle bir araya gelerek fikir ve görüslerini alan Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, geleneksel hale getirilmesi planlanan ve ilki gerçeklestirilen ‘Gençlerle Gönül Bulusmalari’ kapsaminda farkli lokasyonlarda ögrenciler ve gençlerle bir araya gelerek sohbet etti. Türkiye’nin ve Battalgazi’nin gelecegi olan gençlerle fikir alisverisinde bulunan Baskan Güder, gençlerin merak ettikleri sorulari da cevapladi. Samimi bir ortamda yapilan bulusma programi, Kur’an-i Kerim’i Güzel Okuma Yarismasinda Türkiye ikincisi olan Emre Olçar’in Kur’an tilaveti ile basladi.

Son iki yilda ilçede gerçeklestirilen 25 milyonluk gençlik yatirimlarindan bahseden Baskan Güder, gençlerin ilçede görmek istedikleri yatirimlar hakkinda da fikirlerini alarak, gençlerin her daim emrine amade olduklarinin altini çizdi. Gelecege dair fikirlerini Baskan Güder’e dile getiren gençler, programin sonunda tek tek en begendikleri türküleri de seslendirdi.

“Gençlerimizi gelecege güzel hazirlamak istiyoruz”

Gelecegin teminati gençlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk yasadigini aktaran Güder, “Bugün Battalgazi’mizin gelecegi gençlerimiz ile gönüllerimizi bulusturduk. Onlarla sohbet ettik, fikirlerini aldik. Güzel ve tatli sohbetlerimiz oldu. Bundan sonraki süreçte de evlatlarimizla bir araya gelip, onlarin fikirlerini alacagiz, onlara tecrübelerimizi aktaracagiz. Amacimiz; yerel yönetimler olarak gençlerimiz gelecege en güzel sekilde hazirlamaktir. Bunun için ne yapilmasi gerekiyorsa, Battalgazi Belediyesi olarak bugüne kadar yaptik, yapmaya da devam edecegiz. Malumunuz ilçemizde son iki yilda milyonluk gençlik yatirimlarimizi bulusturduk. Yapimi devam eden birçok gençlik yatirimimiz var. Emegi geçen Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan basta olmak Gençlik ve Spor Bakanimiza, Milletvekillerimize, Büyüksehir Belediye Baskanimiza, Gençlik ve Spor Il Müdürümüze çok tesekkür ediyorum. Hepimizin tek derdi bu güzel evlatlarimizi gelecege en güzel sekilde hazirlamak. Eksikliklerimiz tabi ki olabilir. Onu da sizinle bir araya geldigimizde istisare yapiyoruz. Yetistirmis oldugumuz bu gençlerle Türkiye, dünyada lider ülke konumunda olacak. Bu ülke kolay elde edilmedi. Bu ülkenin her karisinda Türk milletinin asil kani mevcut. Allah evlatlarimizin yollarini açik eylesin. Bizden almis olduklari bu vatan ve bayrak emanetini, daha yukarilara çikarip, kendi evlatlarina teslim edecekler. Bizler gençlerimizi seviyoruz. Her daim emrinize amadeyiz” diye konustu.

Kaynak: İHA