Çinar, Tesekkür Yemegi Verdi

Malatya’nin Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, Saglikli Kentler Birligi 35.Olagan Meclis Toplantisi için Malatya’ya gelen Belediye Baskanlarinin yani sira Çirmikti Lezzet Caddesinde iki gün süren kültürel ve sanatlar etkinliklere destek veren Ilçe Belediye Baskanlari, Sivil Toplum Kuruluslari Baskanlari, Kurum Müdürleri ile Mahalle Muhtarlarini özel bir programda agirlayarak, basarili geçen organizasyonlara sunduklari katkilardan dolayi tesekkür etti.

Çinar, Tesekkür Yemegi Verdi
Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar’in ev sahipligi yaptigi programa, Çankiri Belediye Baskani Ismail Hakki Esen, Denizli Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, Sandikli Belediye Baskani Mustafa Çöl, Saglikli Kentler Birligi Müdürü Murat Ar, Darende Belediye Baskani Isa Özkan, Kale Belediye Baskani Murat Koca, Kuluncak Belediye Baskani Erhan Cengiz, AK Parti Yesilyurt Ilçe Baskani Muhammed Emin Yalçinkaya, AK Parti Il Baskan Yardimcisi Mustafa Duyar, Kültür ve Turizm Müdürü Çetin Sisman ve Ticaret Borsasi Baskani Ramazan Özcan’in yani sira Sivil Toplum Kuruluslari Baskanlari, basin mensuplarinin bagli bulunduklari Dernek ve Cemiyet Baskanlari, Kadin Kooperatiflerinin Baskan ve Yöneticileri ile Mahalle Muhtarlari katildi.

Yesilyurt Belediyesinin yatirim ve projelerinin yer aldigi sine vizyon görüntülerinden sonra programin açilis konusmasini yapan Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, 24 ve 25 Haziran günlerinde ev sahipligi yaptiklari Saglikli Kentler Birligi 35.Olagan Meclis Toplantisinin yani sira Çirmihti Lezzet Caddesindeki kültürel etkinliklere destek saglayan kamu, kurum ve kurulus temsilcileri ile basin mensuplarina tesekkür etti.

Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek Malatya’nin marka degerine katki saglayan güzel organizasyonlara basariyla ev sahipligi yapmanin mutlulugunu yasadiklarini belirten Çinar, “ Sanayisi, ekonomisi, turizm potansiyeli, tarihi yerleri, yeni sosyal yasam alanlari, gastronomisi, kültürü ve ticaretiyle Anadolu’nun parlayan yildizi olan Malatya’nin modern yüzü Yesilyurt’ta iki gün boyunca her ani heyecan dolu basari organizasyonlarin altina hep birlikte imza attik. Belediyemizin ev sahipligi yaptigi Saglikli Kentler Birligi 35.Olagan Meclis Toplantisi için kentimize tesrif eden Türkiye Saglikli Kentler Birligi ve Bursa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Alinur Aktas’in yani sira birlige üye olan Büyüksehir, Il ve Ilçe Belediye Baskanlarimizi, Malatya’nin birlik ve beraberlik ruhuna uygun bir sekilde agirladik. Meclis Toplantisi vesilesiyle kentimize gelen tüm misafirlerimize kentimizin tüm zenginliklerini tanitim gezileri ve çesitli toplantilarla tüm boyutlariyla anlattik. Kentimizde misafir etmekten onur duydugumuz Saglikli Kentler Birligi Baskanimiza, Üye Belediye Baskanlarimiza ve destek veren herkese çok tesekkür ediyorum” dedi.

24 ve 25 Haziran günlerindeki etkinlikler ve toplantilarin basarili geçtigini vurgulayan Çinar, “Saglikli Kentler Birligi toplantilarimizla birlikte ilçemizin tarihi bölgelerinden Çirmihti’da bölgemizin turizm potansiyelini hareketlendirmek amaciyla hizmete sundugumuz Lezzet Caddemizde de büyük bir heyecana ve renkli anlara sahne olan kültürel etkinlikler, müzik dinletileri, sergiler ve tanitim gezileri düzenledik. Her geçen gün farkli ve yeni yatirimlarimizla gelisim seviyesi artirdigimiz Yesilyurt’umuzu toplumun tüm dinamikleriyle birlikte yönetip, Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in belirledigi 2023 hedeflerine dogru emin adimlarla ilerliyoruz. Sürekli gelisim, sürekli yenilik, sürekli degisim anlayisindan yola çikarak kültürü, medeniyeti, sanayisi, yöresel lezzetleri, doga harikasi bölgeleri ve tarihi yerleriyle ülke çapinda taninmaya baslayan Yesilyurt’umuzu katilimci belediyecilik anlayisiyla yönetmeye büyük bir önem verip; Valiligimiz, Büyüksehir Belediyemiz, Ilçe Belediyelerimiz, Kurum Müdürlüklerimiz, Sivil Toplum Kuruluslarimiz, basin mensuplarimiz, muhtarlarimiz ve mahalle sakinlerimizle istisare ederek yatirimlarimiza sekil veriyoruz. Bölgemizin gelismesine ve kalkinmasina katki sunacak tüm projelerimizi birlik ve beraberlik içerisinde gerçege dönüstürüyoruz. Iki gün süren programlarimizin basariya ulasmasi, birlik ve beraberligimizin en güzel yansimasidir. Yesilyurt’umuzu gelecekte öne çikartacak tüm yatirimlarimizi bu bakis açisiyla hayata geçirip, toplumun ihtiyaçlarina en güzel sekilde karsilik veren projelerimizin sayisini her geçen gün artirmaktayiz. Malatya’nin bati tarafinda yer aldigi için gelisime açik bir hüviyete sahip Yesilyurt’umuzun tarimda, sanayide ve ekonomide daha güçlü bir yapiya ulasmasi içinde bizlerde ekibimizle birlikte var gücümüzle çalisiyoruz. Yesilyurt’umuz insan odakli yatirimlarla artik çekim merkezine dönüsmüstür. Ilçemizin bu kimligini daha fazla güçlendirmek ve gelistirmek içinde tüm gücümüzle gece gündüz demeden çalisiyoruz, emek sarf ediyoruz. Malatya’mizin ve Yesilyurt’umuzun tüm güzelliklerinin genis kesimlere ulasmasinda önemli bir rol üstlenen iki günlük yogun etkinliklerimize ve toplantilarimiza destek saglayan, güç veren ve yanimizda olan herkese sahsim ve hemsehrilerim adina tesekkür ediyorum. Iki gün süren programlarimiz sirasinda mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalisan tüm mesai arkadaslarimiza da ayrica tesekkürlerimi sunuyorum. Yesilyurt Belediyesi olarak toplumun tüm dinamikleriyle birlikte hareket ederek daha nice güzel basarilarin altina imza atacagimiza yürekten inaniyorum. Bizler hep birlikte Malatya’yiz, hep birlikte Yesilyurt’uz” seklinde konustu.

Ticaret Borsasi Baskani Ramazan Özcan da düzenlenen toplantilar ve etkinliklerden dolayi Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar’a tesekkürlerini sundu. Çankiri Belediye Baskani Ismail Hakki Esen, Denizli Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, Afyonkarahisar Sandikli Belediye Baskani Mustafa Çöl ile Saglikli Kentler Birligi Müdürü Murat Ar ise yaptiklari konusmalarda Yesilyurt Belediyesinin ev sahipliginde gerçeklesen programlarda çok güzel agirlandiklarini ifade ederken, tüm Malatyalilara, Çinar ile belediye ekiplerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayi tesekkürlerini sundular.
Kaynak: İHA