Seferber Oldular, Denizde Vatandas Aradilar

Zonguldak’ta bir kisinin denizde bogulma tehlikesi geçirdigi ihbari üzerine ekipler seferber oldu. Sahil Güvenlik’e ait kontrol botu denizden arama çalismasi yaparken vatandaslar da merakli gözlerle arama çalismalarini izledi.

Seferber Oldular, Denizde Vatandas Aradilar
Edinilen bilgiye göre olay, aksam saatlerinde Milli Egemenlik Caddesi Kizlar Plaji mevkiinde yasandi. Denizde bir kisinin bogulma tehlikesi geçirdigi ihbari üzerine bölgeye AFAD, acil saglik ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Sahil Güvenlik’e ait kontrol botu da denizden arama tarama çalismalari baslatti.

Bir taraftan bogulma tehlikesi geçirdigi iddia edilen kisiyi arama çalismalari sürerken bir taraftan da karada yakinlarina ulasilmaya çalisildi. Ekiplerin yanina gelen Afganistan uyruklu bir kisi ise gördüklerinden emin oldugunu söyleyerek denizde bir kisinin yüzerken bogulma tehlikesi geçirdigini anlatti.

Sahil Güvenlik kontrol botu plajin yer aldigi genis alanda arama-tarama çalismasi yapti. Ancak herhangi bir bulguya rastlanilmadi. Arama çalismalari bir süre sonra sonlandirildi.
Kaynak: İHA