Otobüs Ve Uçak Seferlerinde Yogunluk Basladi

obilet.com Strateji ve Kurumsal Gelisim Direktörü Sertaç Keles: '1 Temmuz’dan itibaren yasaklarin kaldirilacagina iliskin açiklamadan hemen sonra aksam saat 19.00 ve saat 22.00 arasinda otobüs ve uçak bileti aramalarinda site trafigimizdeki artis yüzde 50'yi asti' 'Tatil planlari belli olan yolcularimiza herhangi bir magduriyet yasamamalari adina en az 10 gün önceden bilet rezervasyonlarini yapmalarini öneriyoruz'

Otobüs ve uçak bileti satis platformu obilet.com Strateji ve Kurumsal Gelisim Direktörü Sertaç Keles, "1 Temmuz’dan itibaren yasaklarin kaldirilacagina iliskin açiklamadan hemen sonra aksam saat 19.00 ve saat 22.00 arasinda otobüs ve uçak bileti aramalarinda site trafigimizdeki artis yüzde 50'yi asti." ifadelerini kullandi.

Platformdan yapilan açiklamada, Kabine Toplantisi'nin ardindan 1 Temmuz itibariyla sokaga çikma kisitlamasinin, sehirlerarasi seyahat ve sehir içi toplu tasima araçlarindaki kisitlamalarin tamamen kaldirilacaginin belirtildigi hatirlatildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen obilet.com Strateji ve Kurumsal Gelisim Direktörü Sertaç Keles, kisitlamalarin kaldirilacagina iliskin duyurunun hemen ardindan site trafiklerinde yogun bir artis yasandigini belirterek, ‘‘1 Temmuz’dan itibaren yasaklarin kaldirilacagina iliskin açiklamadan hemen sonra aksam saat 19.00 ve saat 22.00 arasinda otobüs ve uçak bileti aramalarinda site trafigimizdeki artis yüzde 50'yi asti. Yolcu adaylarinin yaptigi aramalarda otobüs biletleri için ilgi Ankara, Istanbul, Bursa, Izmir, Antalya ve Konya sehirlerine yöneldi. Uçak biletlerinde ise bu ilgi daha çok Istanbul-Izmir, Istanbul-Antalya, Istanbul-Ankara, Adana-Izmir, Istanbul-Samsun ve Istanbul-Adana gibi karsilikli uçus rotalarina yönelik oldu.’’ ifadelerini kullandi.

- Erken rezervasyon yaptirilmasi uyarisi

Keles, sicakliklarin artmasi, yogun asilama çalismalari ve sokaga çikma yasaklarinin da kalkmasiyla beraber 1 Temmuz itibariyla otobüs ve uçak biletlerinin hizla tükenebilecegini öngördüklerini aktararak, sunlari kaydetti:

"Temmuz ayinin ikinci yarisina denk gelen Kurban Bayrami tatili özelinde bilet satislari da her geçen gün artiyor. Simdiden 2020 Kurban Bayrami tatili dönemine kiyasla bu Kurban Bayrami bilet satislarinda yüzde 50’yi geçen artis görüldü. Tatil planlari belli olan yolcularimiza herhangi bir magduriyet yasamamalari adina en az 10 gün önceden bilet rezervasyonlarini yapmalarini öneriyoruz. 1 Temmuz’a kadar devam edecek olan kisitlamalarla beraber otobüs seferlerinde uygulanan yüzde 50 yolcu tasima orani devam edecek. Yolcularimiza 1 Temmuz’a kadar olan yolculuklarinda da bu detayi hatirlatarak erken rezervasyon yaptirmalari konusunda uyariyoruz.’’
Kaynak: AA