Osmaniye'de Korona Virüs Denetimi

Saglik Bakanliginca açiklanan insidans haritasinda en az vaka sayisiyla birinci olan Osmaniye’de korona virüs denetimleri devam ediyor.

Osmaniye'de Korona Virüs Denetimi
Saglik Bakani Fahrettin Koca’nin haftalik açikladigi 100 bin kiside Covid-19 vaka sayisi verilerine göre, 6,2 oranla Türkiye’de en az vakaya sahip olan Osmaniye’de korona virüs denetimleri araliksiz devam ediyor. Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Hulusi Akkus, Il Saglik Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ve 112 Acil Çagri Merkezi Müdürü Guddusi Arik ile birlikte Devlet Bahçeli Bulvari boyunca gerçeklestirilen denetimlere katilan Vali Erdinç Yilmaz, ziyaret ettigi esnaflardan vakalari sifirlamak için destek istedi.

Denetimlerinin ardindan açiklama yapan Vali Erdinç Yilmaz, “Denetimlerimizi araliksiz sürdürüyoruz. Toplumsal hareketliligin oldugu her alanda daire müdürü arkadaslarimiz, birim amirlerimiz ile birlikte alandayiz. Osmaniye olarak iyi durumdayiz. Bu mücadeleyi insallah en iyi sekilde sonuçlandirmak, ilimizde vakalari sifirlamak istiyoruz. Bunu da basaracagimiza inaniyoruz. Insallah hep birlikte bu iyi durumumuzu sürdürelim. Ilimizde en kisa zamanda korona virüsü sifirlayalim ve korona virüsten kurtulan ilk il biz olalim. Bu mücadeleye destek olan, kurallara uyan bütün Osmaniyeli hemserilerime bir kez çok tesekkür ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA