Ölüm Yolu Can Almaya Devam Ediyor

Eskisehir’de yaklasik her hafta bir ölümlü kazanin meydana geldigi yolda iki otomobil ile bir kamyon ve tirin karistigi trafik kazasinda 1 kisi hayatini kaybederken, 1 sürücü ise yaralandi.

Ölüm Yolu Can Almaya Devam Ediyor


Alinan bilgiye göre, Eskisehir- Alpu karayolunun 8’inci kilometresinde Mahmut Ö., (71) idaresindeki 26 ACL 413 plakali renault marka otomobil dikkatsizlik sonucunda karsi yönden gelen Arif Ç.’nin kullandigi 26 TF 030 plakali tirin sol arka tekerine çarptiktan sonra yol kenarinda bulunan sulama kanali bariyere vurarak durdu.

Kamyona çarpan tofas hurdaya döndü

Kazayi gören Ridvan D’in kullandigi 16 NJ 506 plakali kamyon yolda durdu. Kamyonun durdugunu fark edemeyen Vedat Abaylu idaresindeki 03 ES 187 plakali tofas marka otomobil kamyona arkadan çarpti. Çarpma sonrasinda otomobil hurdaya dönerken, sürücü olay yerinde hayatini kaybetti.

Hayatini kaybeden sürücü otopsisi yapilmasi için olay yerine gelen cenaze araci ile Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi morguna kaldirildi.

Kaza sonrasinda yaklasik 3 saat trafige kapanan yol, araçlarin çekici yardimiyla kaldirilmasinin ardindan yeniden trafige açildi.

Öte yandan, kazanin meydana geldigi yolda yaklasik her hafta bir ölümlü kaza meydana geliyor.
Kaynak: İHA