Karaman'da Yerinde Asi Uygulamalari Devam Ediyor

Karaman’da yerinde asi uygulama noktalarinin sayisi artirildi.

Karaman'da Yerinde Asi Uygulamalari Devam Ediyor
Il Saglik Müdürlügünün yerinde asi ekibi Orta Anadolu Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren esnafina yönelik asi çalismalarina basladi.

Yürütülen asi çalismalari hakkinda bilgi veren Il Saglik Müdürü Dr. Adnan Kursun, "Ülkemizde devam eden asilama çalismalarina hiz kazandirmak adina, randevu alamayan, is hayatinin yogunlugundan dolayi asi olmaya firsat bulamayan ve asi konusunda kararsiz olup bilgi edinmek isteyen vatandaslarimiza yönelik yerinde asi uygulamasini baslattik. Bu kapsamda il merkezimizde Gazi Mustafa Kemal Ilkokulu içerisinde, Ismet Pasa Caddesi’nde bulunan Tas Binada, Organize Sanayi Bölgesinde hizmet vermekte olan asi merkezlerimize, temas kurulan esnaf odalari bünyesinde ve Ayranci ilçesi pazar yerindekini de ekledik. Vatandaslarimizin saglikli bir yasam sürmek ve eski normale dönmek için asiya olan yogun ilgisi ve saglik çalisanlarimizin özverisi ile asilama faaliyetlerimiz bu noktalarda devam etmektedir. Bakanligimizin asi önceligi kapsaminda açiklamis oldugu 18 yas ve üzeri tüm vatandaslarimizi asi olmaya davet ediyoruz" dedi.

Kursun, ayrica hafta içi Gazi Mustafa Kemal Ilkokulu içerisi, Tas Bina ve sanayi bölgelerinde yapilan yerinde asi uygulamasinin hafta sonu da halkin yogun oldugu alisveris merkezlerinde yapilmaya devam edecegini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA