Inegöl'de 'En Baba Senlik' Etkinligi

Inegöl Belediyesi’nin Babalar Günü’ne özel gerçeklestirdigi “En Baba Senlik” etkinligi, renkli görüntülere sahne oldu. Gün boyu devam eden senlikte, hem çocuklar hem aileleri gönüllerince eglendi.

Inegöl'de 'En Baba Senlik' Etkinligi
Geçtigimiz hafta kutlanan Babalar Günü’ne özel Inegöl Belediyesi’nin düzenledigi etkinlik, hava muhalefeti nedeniyle ertelenmisti. 1 hafta gecikmeli olarak bu hafta yapilan “En Baba Senlik” isimli babalar günü eglencesi, günesli havada büyük bir coskuyla gerçeklestirildi.

Inegöl Belediyesi babalar ve çocuklari için eglence dolu bir senlik düzenledi.

Hikmet Sahin Kültür Parki içerisinde bulunan Amfi Tiyatro karsisindaki yesil alanda bugün 14.00’da baslayan Babalar Günü Senliginde; illüzyon gösterileri, kukla gösterileri, bando konseri, resim yarismasi, maskotlar ve sürpriz hediyeler ile daha pek çok oyun katilimcilara sunuldu. Sadece babalar ve çocuklari degil, annelerin de katilarak renk kattigi senlikte, çocuklar gün boyu doyasiyla eglendi. Sahne gösterilerinden babalar ve anneler arasinda yapilan yarismalara kadar pek çok farkli etkinlik, bu özel günde Inegöl halkiyla bulustu. Günesli havanin da etkisiyle etkinlik alani dolup tasarken, babalar günü senligi adeta Inegöl’de yaz etkinliklerinin baslangici oldu.
Kaynak: İHA