HDP Önündeki Nöbete Bir Aile Daha Katildi

Çocuklari terör örgütü PKK tarafindan kaçirilan aileler, HDP binasi önündeki oturma eylemini 663’üncü gününde de sürerken, 2014’te Istanbul’da 26 yasindayken kaçirilan oglu Arafat için Bingöl’ün Karliova ilçesinden gelen Ahmet Bayram’in da eyleme katilmasiyla sayi 232’ye yükseldi.

HDP Önündeki Nöbete Bir Aile Daha Katildi
Çocuklari terör örgütü PKK tarafindan kaçirilan aileler, HDP binasi önündeki oturma eylemini 663’üncü gününde de sürüyor. Ailelerin evlat nöbeti kararli bir sekilde devam ederken, evlat nöbetine katilimlarda gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Evlat nöbetinin 663’üncü gününde eyleme bir ailenin daha katilmasiyla sayi 232’e yükselirken, HDP il binasi önüne gelerek 2014 yilinda 26 yasindayken kaçirilan oglu Arafat için oturma eylemine baslayan Ahmet Bayram, oglunun Istanbul Ümraniye’de lokantada çalisirken HDP araciligiyla kaçirildigini söyledi.



Oglunun bir an önce kaçip teslim olmasini istediklerini belirten Bayram, "Bingöl’den Istanbul’a gittim. Yalvardim yakardim çare olmadi. Bir türlü bulamadim. Bingöl’e geri döndüm. Buraya oglum için geldim. Oglum beni görüyorsa teslim olsun" diye konustu.

Kaynak: İHA