Esenler'de E-Spor Senligi Basladi

Esenler Belediyesi tarafindan düzenlenen E-spor Turnuvasi PUBG Mobile oyuncularinin yogun ilgisiyle basladi.

Esenler'de E-Spor Senligi Basladi
Esenler Belediyesi, son yillarda gençler tarafindan ilgiyle takip edilen e-sporu, düzenleyecegi senlikle 15 Temmuz Millet Bahçesi’ne tasiyor. E-spor meraklisi gençleri bulusturacak bu renkli etkinlikte, herkese 2 GB internet paketi hediye edilecek.

Esenler Belediyesi tarafindan düzenlenen son yillarin popüler oyunu PUBG, E-spor senlikleri kapsaminda 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde gençleri bir araya getirdi. Yarismak için önce kayitlar yapildi. Ardindan kiyasiya mücadele edilen E-spor Turnuvasi PUBG Mobile oyuncularinin yogun ilgisiyle basladi.

Ayrica,e-spor meraklisi gençler playstation oyun alaninda da ter döktü. Yarisma sona erdikten sonra LED ekranlarda canli yayinlanarak kazananlara 2 GB internet paketi hediye edildi. Daha sonra etkinlikte Rüzgarli Tepe’nin Çocuklari sahne alarak gençlere keyif dolu anlar yasatti.

“Insallah sampiyon olacagim”

Ailesiyle piknik yapmaya gelen Furkan Tonyali, “Pubg turnuvasi gördüm. Hemen görüp geldim. Oynamaya basladim. Bu oyunu arkadasimla da oynuyordum. Buraya ailemle geldim. Normalde babam bu oyunu oynamama izin vermiyordu. Bu renkli turnuvayi görünce oynamama izin verdi. Insallah sampiyon olacagim. Çok heyecanliyim eger birinci olursam çok mutlu olurum” dedi.



“Çok heyecanliyim”

Ilk oyunu ikinci olarak kazanan Tunahan Çelik, “Fazla heyecan oluyor. Önüne adam geldiginde çok fazla ne yapacagini bilemiyorsun. Bir sekilde basardim. Birinci olmadim ama ikinci oldum. Bu oyunu en son 1 ay önce oynamistim. Fazla oynamiyorum. Turnuvayi duyunca evim yakin olunca hemen geldim. Top ve 2 GB internet hediye ettiler. Bir de 50 liralik playstore hediye çeki kazandim” seklinde konustu.

Kaynak: İHA