Develililer Dernegi'nde Ismail Arslan Güven Tazeledi

Kayseri Develililer Egitim Kültür Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi’nde yapilan Olagan Genel Kurulda mevcut Baskan Ismail Arslan güven tazeledi.

Develililer Dernegi'nde Ismail Arslan Güven Tazeledi
Dernek toplanti salonunda gerçeklesen genel kurula tek aday olarak seçime giren mevcut Baskan Ismail Arslan ve dernek üyeleri katildi.

Yapilan kurulda mevcut baskan Arslan, güven tazeleyerek yeniden baskan seçildi. Pandemiden dolayi 7 Haziran’da dernegi açtiklarini söyleyen Ismail Arslan, “Bugün Kayseri Develililer Dernegimizin Olagan Genel kurulu için burada toplanmis bulunuyoruz. Katilan üyelerimize tesekkür ediyorum. Develililer Dernegi, 2004 yilinda kurulmus bir dernektir. Su an 450’ye yakin üyesi mevcut ve bugün 9. Genel Kurulumuzu yapiyoruz. Toplantimiz normalde geçtigimiz ay içerisinde yapilacakti ancak pandemi kisitlamalari dolayisiyla bugün gerçeklestirdik. Dernegimiz maalesef geçen yil Nisan ayindan 2021 yili Haziran ayina kadar kapali kaldi. Kisitlamalarin kalkmasi ile beraber 7 Haziran’da dernegimizi tekrar açtik ve simdi de genel kurulumuzu yapiyoruz. Geçtigimiz dönemde beraber çalistigimiz arkadaslarimiza tesekkür etmek istiyorum. Bugün seçilecek yeni yönetim kuruluna da bundan sonraki çalismalarda basarilar diliyorum. Ayrica bu güne kadar dernegimizden desteklerini esirgemeyen Büyüksehir Belediye Baskanimiz Memduh Büyükkiliç’a da ayrica tesekkür ediyorum. Genel kurulumuzun hayirlara vesile olmasini diliyor, üyelerimizi ve kiymetli hemserilerimi saygiyla selamliyorum” dedi.

Genel kurul sonrasinda göreve gelecek yeni yönetim ise su sekilde:

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Ismail Arslan, Dr. Ahmet Özyalçin, Prof. Dr. Kenan Güllü, Halil Yücel, YMM Eftal Çekim, Yusuf Özdamarlar, Doç. Dr. Recep Özkan, Mustafa Tiril ve Ismal Güvercin.

Denetleme Kurulu Asil Üyeleri: Ayhan Kilinçkaya, Nimet Gönenç ve Yasin Özdemir.
Kaynak: İHA