Dereceye Giren Ögrenciler Ödüllerini Aldi

"1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Bulusuyor" projesi kapsaminda resim ve müzik alaninda yapilan ayrismada dereceye giren ögrenciler ödüllerini aldi.

Dereceye Giren Ögrenciler Ödüllerini Aldi
Milli Egitim Bakanligi tarafindan düzenlenen proje kapsaminda Bilecik Sehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi rehberliginde Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Zehra Ulusay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencileri güzel eserler çikarip resim ve müzik alanlarinda yaristilar. Projeye dahil olan okullardan 25 ögrencinin katildigi yarismada Güzel Sanatlar Lisesinden 7 ögretmen ve 6 ögrenci rehberlik yapti.

Yapilan degerlendirmede resim ve müzik alaninda Bilecik’te dereceye giren ögrenciler Bilecik Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan olusturulan seçici kurul tarafindan belirlendi. Her iki alanda da dereceye giren ögrenciler Milli Egitim Bakanligi tarafindan görüntülü konferans üzerinden 81 ilde es zamanli olarak yapilan ödül törenine Bilecik Milli Egitim Müdürü Mustafa Sami Akyol ile birlikte katildi.

Ödül töreninin açilisi Milli Egitim Bakani Ziya Selçuk ve Bakan Yardimcisi Mahmut Özer’in konusmalariyla basladi.

Ögrencilerimize ödülleri Milli Egitim Müdürü Mustafa Sami Akyol tarafindan verildi.

Müzik ve resim alani birincilerine dizüstü bilgisayar, ikinci ve üçüncülere ise tablet verildi.

Etkinliklere çevrim içi çalismalarda rehberlik etmis ve onlarin ürün veya eser ortaya çikartmalarini saglamis Güzel Sanatlar Lisesi ögrencileri ile her iki alanda ilk üç dereceye giren eserlerin sahibi olan ögrencilere Mesleki ve Teknik Egitim Genel Müdürlügü tarafindan hazirlanan Katilim ve Tesekkür Belgesi verildi.

Bilecik Il Milli Egitim Müdürü Akyol, "Proje ile Güzel Sanatlar Lisesi ögrencilerimiz resim ve müzik alanindaki bilgi ve deneyimlerini Meslek Lisesi ögrencilerimize aktararak onlarin iki alanda da sanatsal ürünler ortaya çikarmalarina destek oldular. Böylece projede yer alan ögrencilerimizin kisisel gelisimlerine ve sosyal etkilesimlerine katki saglanmis oldu. ’1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Bulusuyor’ projesine katilan tüm ögrenci ve ögretmenlerimize tesekkür ediyor, yarismada dereceye giren ögrencilerimizi tebrik ediyorum" diyerek ödül ve belgeleri verdi.

Öte yandan projenin müzik alaninda, Yagmur Akbalik, Eylül Uysal, Özgür Gündogum, resim alaninda ise, Dilek Çamgelis, Fatima Atasoy, Ezginur Avcu ödüllerin sahipleri oldu.
Kaynak: İHA