Babalara Özel Senlik

Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin ‘Babalar Günü’ için hazirladigi ancak hava muhalefeti sebebiyle bir hafta sonraya ertelenen ‘Büyüksehir Babalar Günü Senligi’, hiç büyümeyen babalar ile çocuklarina eglence dolu bir gün yasatti.

Babalara Özel Senlik
Bursa Büyüksehir Belediyesi Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Daire Baskanligi tarafindan ‘Babalar Günü’ münasebetiyle hazirlanan ancak hava muhalefeti sebebiyle bir hafta sonra ertelenen ‘Büyüksehir Babalar Günü Senligi’, Hüdavendigar Kent Parki’nda çocuklarin babalariyla eglenceli anlar geçirmesini sagladi. Bursalilarin yogun ilgi gösterdigi senlikte, anne babalar çocuklariyla birbirinden farkli etkinliklere katilarak günün tadini çikardi. Park içerisinde hazirlanan mini golf, satranç, survivor oyun parkuru, tenis alanlarinda babalariyla renkli bir gün geçiren çocuklar, palyaçolar esliginde yüz boyama, tisört üzerine ahsap baski, Yesilay standinda kitap boyama yaparak bol kahkahali anlar yasadi.

Çocuklariyla birlikte alanda uçurtma uçurarak çocukluklarina geri dönen babalar, katildiklari hamster yarismasinda da eglence dolu dakikalar yasadi. Çesitli yarismalara katilan baba ve çocuklari, günün sonunda uçurtma kazanmayi basardi. Gün boyu dondurma, pamuk seker ve patlamis misir ikraminin da yapildigi senlikte, Karagöz Hacivat gösterisi, mini rap ve sokak sanatçilari konseri, sihirbaz, palyaço, jonglör animasyon gösterileri Bursalilara unutulmaz bir gün yasatti.

Senlik alanini ziyaret eden Bursa Milletvekilleri Atilla Ödünç ve Emine Yavuz Gözgeç ile Büyüksehir Belediye Baskanvekili Murat Demir, çocuklarla birlikte tisört üzerine ahsap baski yapip mini golf oynayarak mutluluklarina ortam oldu. Tüm babalarin ‘Babalar Günü’nü kutlayan Baskanvekili Murat Demir, “Esasinda anne ve babalarimizin her günü bizler için çok önemli degerli. Ömür boyu her an sevgimizi ve saygimizi onlara göstermeliyiz. Bu tür anlamli programlari düzenlemeye devam edecegiz” dedi.

Bursa Milletvekilleri Atilla Ödünç de tüm babalarin ‘Babalar Günü’nü kutladi. Ellerini öpebildigimiz anne ve babalarin kiymetinin bilinmesi gerektigini ifade eden Atilla Ödünç, “Babasi hayatta olan her bir birey kaç yasina gelirse gelsin çocuktur. Senlige katilan üç, bes, on yaslarinda çocuklari mutlu gördük. Güzel bir gün geçirdiler. Onlarla birlikte büyükler de çocukluklarina döndü. Onlara bu ortami saglayan Bursa Büyüksehir Belediyesi’ne tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA