YKS Öncesi Okullar Dezenfekte Edidi

Manavgat Belediyesi 26-27 Haziran tarihlerinde yapilacak olan YKS sinavina adaylarin hijyenik ortamlarda girebilmesi amaciyla okullarda baslattigi dezenfekte islemlerini tamamladi

YKS Öncesi Okullar Dezenfekte Edidi
Manavgat Belediyesi, 26-27 Haziran tarihlerinde yapilacak olan Yüksek Ögretim Kurumlari Sinavi (YKS) öncesinde, okullarda dezenfekte çalismasi gerçeklestirdi. Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan çalismalarda, Sule- Muzaffer Büyük Anadolu Lisesi, Rukiye-;Rasit Meshur Saglik Lisesi, Manavgat Anadolu Lisesi, Namik Karamanci Fen Lisesi, Iraz Düriye Duran Lisesi, Toros Ortaokulu, Endüstri Meslek Lisesi, Imam Hatip Kiz ve Erkek Lisesi, Çaglayan Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu ve Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu adaylar için sinav öncesinde dezenfekte edildi. Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, üniversite adaylarinin güvenli ve saglikli kosullarda sinava girebilmesi için dezenfekte islemlerini tamamladiklarini söyledi.

Baskan Sükrü Sözen, “ YKS sinavi öncesinde okullarda dezenfekte çalismasi gerçeklestirerek adaylarin gönül rahatligi içerisinde sinava girmesini saglayacagiz. Gelecegimiz olan tüm gençlerimize sinavlarinda basarilar diliyorum. Halkimizin sagligi ve güvenli bir ortamlarda bulunabilmesi için zaman mefhumu gözetmeden çalismalar yapmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA