Torbali'da Binlerce Fabrika Çalisani Hastaneye Gitmeden Asilandi

Pandemi sürecinde üyelerine her konuda destek veren Torbali Ticaret Odasi (TTO), tedarik zincirinin durmamasi adina oda üyelerine ve çalisanlarina, Ilçe Saglik Müdürlügü is birligiyle asi uygulamasi baslatti. Organize sanayi bölgesi müdürlüklerinde de binlerce fabrika çalisani hastaneye gitmeden asi oldu.

Torbali'da Binlerce Fabrika Çalisani Hastaneye Gitmeden Asilandi
Pandeminin baslamasiyla birlikte elini tasin altina koyan Torbali Ticaret Odasi (TTO), odanin imkanlarini bu süreçte hem üyeleri hem de vatandaslar için kullandi. Odanin birikimini kredi olarak üyelerine sunan oda, Torbali Kaymakamliginin Vefa Destek Grubuna dahil olarak 65 yas ve üstü ihtiyaç sahibi binlerce vatandas ve aileye erzak yardimi yapti. Bu süreçte kapanan esnaflara maske ve dezenfektan desteginde bulunan Torbali Ticaret Odasi, Torbali Kaymakamligi koordinasyonunda kisitlama günlerinde de çalisma izin belgeleri dagitti.



Binlerce fabrika çalisani asi oldu

Ülke genelinde asilamanin baslamasiyla harekete geçen Torbali Ticaret Odasi, hafta basindan beri hem ticaret odasi hizmet binasinda hem de organize sanayi bölgesi müdürlüklerinde binlerce fabrika çalisaninin hastaneye gitmeden asi olmalarini sagladi. Oda üyeleri ve çalisanlari da yine bu süreçte asilandi. Hizmet binalarinda baslatilan asi uygulamalari ile hastanelerdeki yogunluk da belli bir seviye azalmis oldu.
Kaynak: İHA