Sanliurfa'da Engelliler Için Havuz Projesi

SANLIURFA – Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat seçim sözü olan engelli havuzu ve 5 adet yüzme havuzu projesini gerçeklestiriyor.

Sanliurfa'da Engelliler Için Havuz Projesi


Sanliurfa’nin Haliliye ilçe belediyesine bagli tesislerde devam eden çalismalari yerinde inceleyerek, seçim sözü olan engelli havuzu ile birlikte 5 adet kapali yüzme havuzunun önümüzdeki aylarda faaliyete geçecegini kaydetti.

Canpolat, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Faruk Bayuk ve Baskan Yardimcisi Ibrahim Halil Kaya ile birlikte spor tesislerinde incelemelerde bulundu. Ilk olarak Eyyüp Cenap Gülpinar Spor Tesislerine geçen Canpolat, burada bulunan havuzda sürdürülen çalismalarla ilgili bilgiler aldi. Voleybol kursunda idman yapan sporcularla da görüsen Canpolat, sporcularla sohbet edip, birlikte voleybol oynadi. Mehmet Canpolat, beraberindekilerle birlikte daha sonra Haliliye Belediyesi Engelliler Merkezinde devam eden çalismalari denetledi. Teknik ekipten bilgiler alan Baskan Canpolat, engelliler havuzundaki çalismalari inceledikten sonra açiklamalarda bulundu. Seçim öncesi verdigi sözü yerine getirerek, engelli havuzunu ilçeye kazandirdiklarinin altini çizen Canpolat, “Haliliye Belediyesi olarak seçimden önce vaat etmis oldugumuz engelliler merkezimizi insallah en kisa sürede hizmete açiyoruz. Haliliye engelliler merkezimizde su anda havuzumuzda ki eksiklikleri en kisa sürede bitirerek Temmuz ayi itibari ile birlikte, pandemi de kalkar kalkmaz insallah vatandaslarimizin hizmetinde olacaktir. Haliliye’mizin her noktasinda birçok çalismamiz mevcut her mahallede olmak sarti ile merkezde de kirsalda da durmadan çalisiyoruz. Bununla birlikte sportif faaliyetlerde de vatandaslarimizin havuz ihtiyacini da karsilamak üzere engelliler havuzumuz da dahil 5 adet kapali yüzme havuzumuzla vatandaslarimiza hizmet verecegiz. Insallah seçim öncesi projelerimizi de teker teker yerine getirip Temmuz ayi içerisinde Haliliye Belediyesi Engelliler Merkezi vatandaslarimizin hizmetine açacagiz. Bizlere destek olan vatandaslarimiza ve meclis üyelerimize tesekkür ediyor saygilar sunuyorum” diye konustu.



Canpolat, açiklamalarinin ardindan beraberindekilerle birlikte Süleymaniye Mahallesinde bulunan Aliya Izzetbegoviç Yüzme Havuzuna geçerek, buradaki çalismalari da inceledi.
Kaynak: İHA