Pursaklar'da Duvarlar Renklendi

Pursaklar Belediyesi, sanati sokaga tasiyarak dekoratif ve sanatsal duvar çalismalariyla ilçe duvarlarina estetik bir görünüm kazandiriyor.

Pursaklar'da Duvarlar Renklendi
Estetik çalismalarla ilçeye önemli dokunuslarda bulunan Pursaklar Belediyesi, ilçedeki gri duvarlara gerçeklestirilen sanatsal resim çalismalariyla Ankara’da fark olusturmaya devam ediyor. Belediye ekiplerinin yürüttügü çalismalar sonucu resim çizmeye hazir hale getirilen duvarlar, profesyonel ressamlar tarafindan çizilen sanatsal resim uygulamalari ile görsel ve estetik açidan zenginlestirildi. Ankara’nin simgesi olan endemik bitki türleri, Ankara kedisi, Ankara keçisi ve Ankara tavsaninin konu edildigi çalismalar kisa sürede tamamlanarak ilçe girisindeki duvarlara adeta renk katti.

‘‘Ilçedeki gri duvarlari sanat galerisi haline getiriyoruz’’

Ilçedeki gri duvarlari sanat galerisi haline getirdiklerini belirten Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, "Ilçemizi sürekli yenileyerek ve elden geçirerek Pursaklar’a yakisir bir hale getiriyoruz. Görüntü kirliliginin önüne geçmek, cadde ve sokaklara estetik bir görünüm kazandirmak için bu tür çalismalari ilçe genelinde sürdürüyoruz. Ankara ile simgelesen Ankara Kedisi, Ankara Keçisi, Ankara Tavsani ve endemik bitki türlerinin resimlerinin çizimleri ile sehrimize özgü degerlere hem sahip çikiyor hem de bu önemli degerlerin daha bilinir olmasini da amaçliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA