Manisa'daki Ulasima YKS Düzenlemesi

Manisa Büyüksehir Belediyesi, hafta sonu yapilacak olan Yüksek Ögretim Kurumlari Sinavi’nda (YKS) ögrencilerin ulasim anlaminda herhangi bir zorluk yasamamasi için gerekli önlemleri aldi. Ulasimda gerekli düzenlemeyi yapan Büyüksehir Belediyesi, toplu tasima kullanacak olan ögrencileri, sorunsuz olarak sinav merkezine tasiyacak.

Manisa'daki Ulasima YKS Düzenlemesi
Egitimine üniversite ve yüksekokullarda devam etmek isteyenler ögrenciler, 26-27 Haziran tarihlerinde YKS’de ter dökecek. Manisa Büyüksehir Belediyesi Ulasim Dairesi Baskanligi da, ögrencilerin ulasim anlaminda herhangi bir sorun yasamamasi amaciyla, il genelinde toplu tasima hizmetinde düzenleme yapti. Yapilan düzenleme hakkinda bilgi veren Manisa Büyüksehir Belediyesi Ulasim Dairesi Baskani Hüseyin Üstün, "Hafta sonu tüm yurtta oldugu ögrencilerimiz YKS heyecani yasayacak. Bu süreçte ögrencilerimizin ulasim anlaminda bir sorun yasamamasi için gerekli önlemleri alarak, seferlerde gerekli düzenlemeleri yaptik. Olusabilecek trafik yogunlugunun önüne geçmek adina vatandaslarimizdan toplu tasima araçlarin kullanmasi konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Sinava girecek olan tüm ögrencilerimize basarilar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Güzergah ve saat bilgilerine ise Manisa Büyüksehir Belediyesi web sitesinin Ulasim Dairesi Baskanligi Bölümünden ulasilabilecegi bildirildi.



Sinav önlemleri görüsüldü

Öte yandan Manisa Büyüksehir Belediyesi Ulasim Dairesi Baskani Hüseyin Üstün, sinav öncesi Büyüksehir Belediyesi Ilçe Ulasim Sorumlulari ile düzenlenen toplantida bir araya geldi. Düzenlenen toplantida, hafta sonu yapilacak olan Yüksek Ögretim Kurumlari Sinavi’nda alinacak ulasim önlemleri basta olmak üzere, il genelindeki toplu ulasim çalismalari hakkinda görüs alisverisinde bulunuldu.
Kaynak: İHA