Kusadasi'nin Görünmeyen Kahramanlari Kapi Kapi Dolasiyor

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel’in göreve gelmesinin ardindan yeniden yapilandirilan ve güçlendirilen Güvercin Masa’nin gezici ekibi kademeli normallesme süreci ile birlikte yeniden vatandaslari evlerinde ziyaret etmeye basladi.

Kusadasi'nin Görünmeyen Kahramanlari Kapi Kapi Dolasiyor
Kusadasi Belediyesi’nin çözüm ve iletisim merkezi olarak hizmet veren Güvercin Masa bünyesinde kurulan gezici ekip, pandemi nedeniyle ara verdigi ev ziyaretlerine yeniden basladi.

Pandemi sürecinde uygulanan kisitlama ve tam kapanma dönemlerinde yaslari ve kronik rahatsizliklari nedeniyle evlerinden çikamayan vatandaslara alisveris destegi, maske dagitimi gibi hizmetlerde bulunan Güvercin Masa’nin gezici ekibi, her gün farkli bir mahalleye giderek vatandaslarin taleplerini kapilarinda yazili olarak aliyor. Mahallelerde yasanan sorunlari yerinde gözlemleyerek ilgili birimlere ileten gezici ekibin ziyaretleri vatandaslar tarafindan da büyük bir memnuniyetle karsilaniyor. Güvercin Masa gezici ekibi, son olarak Kadikalesi Mahallesi’ni ziyaret etti. Daha çok yazlikçilarin yasadigi siteler bölgesindeki vatandaslar ile bire bir görüsen ekipler, sorun ve önerileri dinleyip, yazili olarak aldiklari talepleri ilgili birimlere iletti.

Kusadasi’na daha çok yaz döneminde geldigini belirten Günes Sitesi sakini Ekrem Polat, “Kusadasi Belediyesi’nin hizmetlerinden memnunuz. Özellikle çevre ve peyzaj düzenlemelerini çok begeniyoruz. Kusadasi’nda, Belediye Baskani Ömer Günel’in göreve gelmesinin ardindan gözle görülür degisikler olmaya basladi.

Güvercin Masa görevlilerinin de yanimiza kadar gelerek taleplerimizi dinlemesi gerçekten çok önemli bir hizmet” dedi.

Emekli bankaci Mustafa Kaçanoglu ise “Benim oturdugum site çok kalabalik olmasina ragmen Kusadasi Belediyesi her türlü hizmeti sorunsuz bir sekilde sokagimiza getiriyor. Güvercin Masa gezici ekibinin de bizimle çok yakindan ilgilenmesi memnun edici. Kusadasi’nda yasamaktan çok memnunuz” diye konustu.

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, Güvercin Masa’nin belediye ile vatandaslar arasinda köprü görevi gördügünü belirterek "Güvercin Masa, çözüm odakli belediyecilik anlayisimizin en önemli araci konumunda. Hemsehrilerimiz yasadiklari sorunlari evlerinden çikmadan telefon, sosyal medya veya elektronik posta yoluyla Güvercin Masa’ya iletebildigi gibi gezici ekibimiz de vatandaslarimizin ayagina giderek bire bir iletisim kurarak talep aliyor” dedi.

Kaynak: İHA