Kahta'da Sinav Günü Toplu Tasima Ücretsiz

Adiyaman’in Kahta ilçesinde belediye hafta sonu yapilacak Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’na (YKS) girecek olan ögrencilere ücretsiz ulasim destegi verecek.

Kahta'da Sinav Günü Toplu Tasima Ücretsiz
Kahta Belediye Baskani Ibrahim Yusuf Turanli, hafta sonu gerçeklestirilecek sinav nedeniyle iki gün boyunca belediyeye ait olan ulasimin ögrencilere ücretsiz olacagini belirtti.

Turanli konuyla ilgili yaptigi açiklamada, “Kahta Belediyesi olarak, sinava girecek ögrencilerimizin basarisi için, sinav saatinde bir rahatsizlik vermemek adina belediye hoparlörlerimizden herhangi bir anons ve ilan yapilmayacak. Sinav merkezleri olan okullarin etrafinda varsa devam eden hizmet çalismamiz sinav saatleri süre zarfinda rahatsizlik vermemek adina çalismayi durduracagiz. Ögrencilerimizin sinav merkezlerine ulasabilmelerine kolaylik saglamak amaciyla sinav süresi zarfinda ögrencilerimiz belediyemize ait sehir içi ulasim hizmeti verecegiz. Gelecek seçimler için degil, gelecek nesiller için çiktigimiz bu yolda, gençlerimize, gelecegin yeni nesillerine hizmet etmeye devam edecegiz. Sinava girecek olan tüm ögrenci kardeslerimize basarilar dilerim” diye konustu.

Kaynak: İHA