Intihar Sovmeni Vatandaslari Böyle Kandiriyormus

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde sara hastasi oldugunu söyleyip simitleri ile birlikte kendini yere atan sahis, vatandaslarin 112 Acil Yardim ekiplerini arayacagini söylemesi üzerine yüksek gerilim hatti diregine tirmandi. Ekiplerin para vermesi ile ikna olarak direkten inen sahsin, duygu sömürüsü yaparak vatandaslari dolandirarak para almaya çalistigi anlarin görüntüleri ortaya çikti.

Intihar Sovmeni Vatandaslari Böyle Kandiriyormus


Olay, aksam saatlerinde Kocaeli’nin Izmit ilçesi Yahyakaptan Mahallesi Hanedan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokakta simit koydugu tepsi ile yürüyen Ibrahim A. isimli sahis, bir anda yere düstü. Sahsin yanina gelen vatandaslar yardimci olmak için 112 Acil Yardim ekiplerini arayacagini söyledi.

Ibrahim A. bir anda yerden kalkarak, 112 Acil Yardim ekiplerini aramak isteyen vatandaslara tepki göstererek, sokak üzerinde bulunan yüksek gerilim hattina tirmanmaya basladi.

Vatandaslarin durumu bildirmesi üzerine olay yerine saglik, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Para ve yardim kolilerini alinca ikna oldu

Olay yerine gelen polis ekiplerinin aralarinda topladiklari paralari vermesi ve belediye ekiplerinin 6 tane gida kolisi getirmesi üzerine ikna olan sahis, 1 saat sonra tirmandigi direkten indi. Merdiven ile direkten indirilen sahis, tepsisindeki simitleri de tirmandigi diregin yanina döktü. Daha sonra tepsisini alan sahis, yardim kolileri ile birlikte polis merkezine götürüldü.

Duygu sömürüsü yaptigi anlarin görüntüsü ortaya çikti

Intihar girisiminde bulunan sahsin, gün içinde defalarca kendisini yere attiktan sonra sara hastasi oldugunu ve satacagi simitleri yere döküldügü için satamayacagini söyleyerek vatandaslardan para aldigi iddia edildi. Sahsin simitleri ile birlikte yere yigildiktan sonra kendisine yardim istedigi anlarin cep telefonu görüntüleri ortaya çikti. Sahsin duygu sömürüsü ile vatandaslardan para almak istedigi anlar vatandaslar tarafindan saniye saniye görüntülendi.
Kaynak: İHA