Havza'da Okullara YKS Dezenfeksiyonu

ÖSYM tarafindan hafta sonu düzenlenecek 2021 Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) öncesi sinav binalari ve salonlari Havza Belediyesi tarafindan dezenfekte edildi.

Havza'da Okullara YKS Dezenfeksiyonu
Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, YKS öncesi belediye olarak her türlü tedbiri aldiklarini belirterek, “Sinava girecek adaylarimiza basarilar diliyorum” dedi.

YKS öncesi Havza Belediyesi tarafindan bir dizi tedbir alindi. Tedbirler kapsaminda okul binalari ve sinav salonlari dezenfekte edildi. Ayrica cumartesi ve pazar günleri adaylarin sinava geç kalma durumlarinin önüne geçmek adina araç görevlendirilmesi yapildi. Bunlara ilaveten Havza belediyesi Ögrenci Danisma Merkezimiz iki gün boyunca adaylara hizmet verecek. 26-27 Haziran’da 3 oturum olarak uygulanacak 2021-YKS öncesi Havza Belediyesi tarafindan 6 okul binasinda dezenfeksiyon çalismasi yapildi.

Havza Belediyesi Temizlik Isleri Müdürü Zeki Kurt koordinesinde gerçeklestirilen dezenfeksiyon çalismalarinda siniflar, koridorlar, lavabolar, kapi kollari, okul girisleri, merdivenler okulun tüm detaylari dezenfekte edildi.

Havza Sinav Koordinasyon Merkezi Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Ercan Tural hafta sonu 3 oturum olarak uygulanacak 2021-YKS için gerekli tüm önlemleri aldiklarini ve adaylarin sinava gelirken yanlarinda kimlik belgelerini getirmelerini isteyerek, “Sinav günler Ilçe Nüfus Müdürlügümüz açik olacak. Adaylarimizin magdur olmamasi için gerekli tüm tedbirler alindi.8 binamizda sinava girecek olan adaylarimiz sinav saatinden önce sinav binalarinda olsunlar. Adaylarimizin bütün bir yil verdikleri emeklerin bosa gitmemesi için bu çok önemli. Sinava girecek tüm adaylarimiza basarilar dilerim” ifadelerini kullandi.

Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, “Adaylarimizin sagligini korumak için yapilmasi gereken ne var ise üzerimize düseni fazlasi ile yapmaktayiz. Havza Belediyesi olarak sinav öncesi ve sirasinda adaylara yardimci olmak adina çesitli tedbirler alindi. Sinav günü ilçe merkezinde adaylarin sinava geç kalma durumlarinin önüne geçmek adina araçlarimiz hazir bekletilecek. Ayrica zabita memurlarimiz disaridan sinav için gelecek adaylarimiza yardimci olacak. Yine ilçe merkezimizde Ögrenci Danisma Merkezimiz hizmette olacak. Tüm adaylarimiza basarilar diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA