Fatsa'da YKS Öncesi Okullar Dezenfekte Edildi

27 Haziran tarihlerinde Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’nin (YKS) yapilacagi okullarda dezenfekte çalismasi gerçeklestirildi.

Fatsa'da YKS Öncesi Okullar Dezenfekte Edildi
ÖSYM tarafindan sinav merkezi olmasi kararlastirilan ilçedeki okullarin dezenfekte islemleri, Fatsa Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler tarafindan gerçeklestirdi. Adaylarin üç farkli oturumda ter dökecegi siniflar, özel solüsyonlarla zeminden tavana temizlendi. Sinav salonu olarak belirlenen siniflardaki sira, masa ve kürsülerin tümüne dezenfeksiyon islemi yapilarak hijyenik kosullar saglandi. Okullar, bahçelerinden lavabolarina, merdiven korkuluklarindan siniflarina kadar hijyenik hale getirildi.

Dezenfekte çalismalarinin tüm okullarda sürdügünü belirten Fatsa Belediyesi Temizlik Isleri Müdürü Erdem Yuva, “ÖSYM tarafindan seçilmis olan yüksekögretime geçis sinavi yapilacak olan belirli okullarimizda, bu sinavlarin öncesinde dezenfekte çalismalarimiz sürmektedir. Özellikle sinava girecek adaylarimizin en çok temas edebilecegi noktalar olan kapi kollari, merdiven korkuluklari, siralar, masalar gibi yüzeylerde itinali bir sekilde dezenfekte çalismasi yapmaktayiz. Tüm velilerimiz ve ögrencilerimizin gönlü rahat olsun. Fatsa Belediyesi olarak üzerimize düsen her görevi en iyi sekilde yapmaya gayret ediyoruz. Sinava girecek tüm ögrencilere basarilar diliyorum, Allah zihin açikligi versin” dedi.

Kaynak: İHA