ERÜ'ye Hayirsever Destegi

Hayirsever San Ailesi tarafindan Erciyes Üniversitesi’ne (ERÜ) yaptirilacak Adalet Meslek Yüksekokulu yeni binasinin yapimi için protokol imza töreni gerçeklestirildi.

ERÜ'ye Hayirsever Destegi
Rektörlük makaminda gerçeklestirilen protokol imza törenine; Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalis, Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Ögr. Gör. Onur Korkmaz ile Hayirsever Mehmet San katildi.

Imza töreninde konusan ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalis, San Ailesine tesekkür etti. Rektör Çalis, “Hayirseverimiz Mehmet San amcamiz ile Üniversitemize yeni bir meslek yüksekokulu binasi kazandirmaktayiz. Bu baglamda hayirsever Mehmet amcamiz Adalet Meslek Yüksekokulumuzun binasini yaptiracaklar. Adalet Meslek Yüksekokulumuz Hukuk Fakültemiz içerisinde egitim-ögretim vermektedir. Uzun süredir bizlerde ayri bir bina arayisi içeresindeydik. Mehmet Amcamiz ile irtibata geçtik. Sag olsun kendileri bizleri kirmayip, kabul ettiler. Adalet Meslek Yüksekokulumuzun yeni binasini hemen Hukuk Fakültemizin yanina 2 bin 500 metrekare kapali alanda yapilacaktir. Mehmet amcamizdan Allah razi olsun. Desteklerinden dolayi kendilerine tesekkür ediyorum” dedi.

Hayirsever Mehmet San ise konusmasinda yaptirilacak olan Adalet Meslek Yüksekokulu’nun yeni binasinin hayirli olmasini diledi.

Konusmalarin ardindan Hayirsever Mehmet San ile Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalis, yaptirilacak olan Kadriye San Adalet Meslek Yüksekokulu’nun protokolüne imza atti.
Kaynak: İHA