Belediyeler Arasi Tecrübe Paylasimi

Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin koordinasyonunda belediyeler arasinda sorunlarin çözümüne yönelik ortak stratejiler belirlenmesi ve isbirliginin saglanmasi amaciyla kurulan Bursa Insan Kayraklari ve Egitim Platformu (BIKEP), bu kez BUSKI’nin ev sahipliginde bir araya geldi.

Belediyeler Arasi Tecrübe Paylasimi
Büyüksehir Belediyesi Insan Kaynaklari ve Egitim Dairesi Baskanligi koordinasyonunda Egitim Sube Müdürlügü tarafindan düzenlenen toplantiya BUSKI Genel Müdürlügü ve 17 ilçe belediyesinin insan kaynaklari ve egitim birimi yöneticileri katildi.

Daha önce sirasiyla Büyüksehir Belediyesi ve Nilüfer Belediyesi’nin ev sahipliginde yapilan BIKEP bulusmasi bu kez BUSKI’nin ev sahipliginde Dobruca Sosyal Tesislerinde yapildi. Büyüksehir Belediyesi Insan Kaynaklari ve Egitim Dairesi Baskani Mehmet Veysi Tutkun’un yönettigi toplantiya BUSKI Insan Kaynaklari ve Egitim Dairesi Baskani Bülent Bay ile 17 ilçe belediyesinin insan kaynaklari ve egitim birimi yöneticileri katildi.

Belediyeler arasinda tecrübe paylasimi ve bilgi akisinin sürekliliginin saglamasi amaciyla düzenlenen toplantida, var olan problemlerin çözümü için ortak stratejiler üretme ve isbirligi sürekliliginin saglanmasi yolunda yapilacak çalismalar ele alindi.
Kaynak: İHA