Baskan Savran, Esnaf Bulusmalarini Sürdürüyor

Nevsehir Belediye Baskani Mehmet Savran, Dirilis Bulvari ve Satçi Hoca Caddesi’ndeki esnaflarla bulusarak talep ve önerilerini dinledi.

Baskan Savran, Esnaf Bulusmalarini Sürdürüyor
Göreve geldigi günden bu yana toplumun farkli kesimleri ile bulusmalarini sürdüren Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran, bu kez Dirilis Bulvari ve Saatçi Hoca Caddesi esnaflari ile bir araya geldi. Sabah erken saatlerde bulustugu esnaflarla sohbet eden Savran, esnaflarin çesitli talep ve önerilerini dinleyerek belediye çalismalari hakkinda bilgilendirmeler yapti. Nevsehir Belediyesi olarak hayata geçirmeyi planladiklari yeni proje ve yatirimlar öncesinde sik sik toplumun çesitli kesimleri ile bir araya gelerek görüs ve önerilerini dinlediklerini ayrica çalismalar hakkinda kendilerini bilgilendirdiklerini kaydeden Savran, kendilerine iletilen görüslere büyük önem verdiklerini vurguladi.

Savran, “Pandemi döneminde özellikle esnaflarimiz zor günler geçirdi fakat artik bu beladan kurtuluyoruz. Insallah güzel günlere hep birlikte kavusacagiz. Hem sehrimiz hem ülkemiz hizla pandeminin olumsuz etkilerini ekonomik olarak atlatacaktir. Bu konuda hükümetimizin ciddi çalismalari var. Bizlerde yerelde Valimiz, milletvekillerimiz, üniversitemiz ve yerel yönetimler olarak bizler elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA