Bakanlardan Baskan Sahin'e Ziyaret

Hazine ve Maliye Bakani Lütfi Elvan ile Adalet Bakani Abdülhamit Gül, Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin’i ziyaret etti. Seref defterini imzalayan Bakan Elvan ve Bakan Gül ardindan Baskan Sahin ile makaminda görüstü.

Bakanlardan Baskan Sahin'e Ziyaret
Gaziantep’e gelen Hazine ve Maliye Bakani Lütfi Elvan ile Adalet Bakani Abdülhamit Gül, Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin’i ziyaret etti. Görüsmede Bakan Elvan, Büyüksehir Belediyesi tarafindan gerçeklestirilen projeler hakkinda Baskan Fatma Sahin’den bilgi aldi, degerlendirmelerde bulundu. Kentte yürütülen faaliyetler çerçevesinde örnek belediyecilik anlayisindan dolayi Baskan Sahin’i tebrik eden Elvan, sehrin var olan vizyonunun giderek güçlü kilindigini söyledi.



Ziyarette Hazine ve Maliye Bakani Lütfi Elvan, Adalet Bakani Abdülhamit Gül’ün yani sira Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti Gaziantep milletvekillerinden Ahmet Üzer, Mehmet Erdogan, Nejat Koçer, Derya Bakbak ile bakanlik bürokratlari, ilçe belediye baskanlari ve is adamlari yer aldi.

Görüsmenin ardindan günün anisina Bakanlar Lütfi Elvan ile Abdülhamit Gül ve beraberindeki heyet Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin ile fotograf çektirdi.
Kaynak: İHA