Sinav Öncesi Moral Yemeginde Bulustular

26-27 Haziran’da yapilacak Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) öncesi Sivas Fen Lisesi tarafindan 12. sinif ögrencilerine yönelik moral etkinligi düzenlendi.

Sinav Öncesi Moral Yemeginde Bulustular
Pasabahçe mesire alaninda bulunan bir restoranda gerçeklestirilen programa Il Milli Egitim Müdürü Ebubekir Siddik Savasçi ve Sube Müdürü Resul Çatal da katildi.

Hafta sonu gerçeklestirilecek sinavda tüm ögrencilere basarilar dileyen Savasçi; "Sizlerin bu sinavda basarili olacaginizdan hiç süphem yok. Insallah emeklerinizin karsiligini alarak istediginiz bölümlere yerleseceksiniz. Biliyorum ki çok heyecanlisiniz. Inanin ögretmenleriniz de en az sizler kadar heyecanlilar. Eminim Cuma aksami heyecandan uyuyamayan ögretmenleriniz olacak ve hafta sonu sinav sonrasinda hemen sizleri arayip soracaklar" ifadelerini kullandi.

Sivas Fen Lisesi’nin her geçen gün basarisini artirdigina da dikkat çeken Savasçi, "Elimizden geldigince egitim ögretim ortamlarinizi iyilestirmeye çalistik. Bu çalismalarimiz devam edecek. 9. sinifta geldiginiz fen lisesi ile su an mezun oldugunuz fen lisesi arasinda çok büyük fark var. Sivas Fen Lisesi’ni il disindan ögrenci alan bir fen lisesine dönüstürdükleri için ögretmenlerimize de tesekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Savasçi, konusmasinin ardindan masalari gezerek, ögrenci ve ögretmenlerle sohbet etti. Okul Müdürü Murat Ögal da Savasçi’ya desteklerinden dolayi tesekkür ederek hafta sonu gerçeklestirilecek sinavda ögrencilere basarilar diledi.
Kaynak: İHA