Mudanya Lezzet Senligi Basliyor

Mudanya Belediyesi’nin geleneksel hâle getirdigi Lezzet Senligi bu yil 1-4 Temmuz tarihleri arasinda Mütareke Meydani’nda yapilacak.

Mudanya Lezzet Senligi Basliyor
Mudanya Belediyesi, Mudanya’nin degerlerini düzenledigi festival ve senliklerle yasatmayi sürdürüyor. Bagbozumu, Zeytin ve Incir senliklerini geleneksel hâle getiren Mudanya Belediyesi’nin kentin mutfak kültürünü, ziraî ve kültürel degerlerini tanitmak için sürdürdügü Lezzet Senligi, bu yil yine Mütareke Meydani’nda gerçeklestirilecek. 1 -4 Temmuz tarihleri arasinda dört gün boyunca sürecek olan senlik kapsaminda mutfak kültürünün bir parçasi olan Girit yemekleri, zeytinyaglilar, kadinlarin el emegi göz nuru organik ürünler sunulacak.

Mudanya Lezzet Senligi 1 Temmuz Persembe günü 18.30’da Cumhuriyet Meydani’ndan Mütareke Meydani’na kortej yürüyüsüyle baslayacak. Ayni gün saat 21.00’de Mehtap Meral, 2 Temmuz Cuma günü 21.00’de Grup Kucaklasma, 3 Temmuz Cumartesi günü 21.00’de Esra Içöz, 4 Temmuz 21.00’de Bahtiyar Özdemir Mütareke Meydani’nda sevenleriyle bulusacak. “En Lezzetli Tatli ve En Iyi Zeytinyagli Yemek” yarismalarinin da yapilacagi senlik, illüzyon gösterileriyle renklenecek.
Kaynak: İHA