Kaldirimlar Isgalden Kurtarildi
Osmangazi Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, Çarsamba bölgesinde yer alan 6 mahallede denetimler yaparak kaldirimlari isgalden kurtardi. Kaldirimlardaki esyalarin kaldirilmasiyla yaya trafigi rahatladi.

Vatandaslarin daha temiz ve rahat bir ortamda yasayabilmesi için yapilan uygulama, mahalle sakinleri tarafindan da olumlu karsilandi. Isgalden temizlenmesinin ardindan vatandaslar kaldirimlari rahat bir sekilde kullanirken, esnaf da denetimlerin kendileri açisindan da faydali oldugunu dile getirdi.
Yapilan isgallerden dolayi vatandaslarin kaldirimdan yürüyemedigini bu yüzden de dükkanlarin önünden geçemediklerini dile getiren bölge esnafi, “Vatandas, dükkanin önünden geçemedigi için esnafin ne sattigini dahi göremiyor. Bazi isyerleri öyle bir isgal yapiyor ki dükkana giris yeri kalmiyor. Herkes kendi dükkanin önüne dikkat edip isgal yapmazsa hem vatandas hem de esnaf için daha güzel olur. Esnafimiz, sadece kendini degil vatandaslarimizi da düsünmeli. Bebek arabasi olan vatandaslarimizin isgal nedeniyle kaldirimlari kullanamadigini görüyoruz. Osmangazi Belediyesi’nin bu denetimlerinden çok memnunuz” diye konustu.
