Izmirli Gazeteciler Yeni Baskanini Seçti

Izmir Gazeteciler Cemiyeti Olagan Genel Kurulunda rakiplerini geride birakan Dilek Gappi yeni baskan seçildi.

Izmirli Gazeteciler Yeni Baskanini Seçti
Izmir Gazeteciler Cemiyeti Olagan Genel Kurulunda 17. baskan seçildi. Tarihi Havagazi Fabrikasinda düzenlenen genel kurulda 563 üye oy kullandi. Pandemi kurallari çerçevesinde ve genis katilimla gerçeklesen genel kurulda 4 liste yaristi. 2 geçersiz ve 3 bos oyun kullanildigi seçimde 558 oy geçerli sayildi.

Dilek Gappi, Murat Attila, Mustafa Yilmaz ve Mehmet Ali Okumus’un yaristigi genel kurulda baskanligi Dilek Gappi yönetimindeki Emek ve Gelecek Grubu kazandi.

Yeni döneme çok iddiali bir ekiple baslayacaklarini söyleyen Izmir Gazeteciler Cemiyeti Baskani Dilek Gappi, “Biz ekibi olustururken özellikle suna dikkat ettik; kisisel, siyasal, ticari kaygisi olmayan kisilerden ekip olusturduk. Projeleri, iç yapiyi biliyoruz. Ertesi gün ne yapacagimizi biliyoruz. Zaman kaybetmeyecegiz. Basin sektörünün en büyük sorunun itibar olmasi içimizi acitiyor. O nedenle yapacagimiz her çalisma bizim için itibari yükselten kazanca dönmeli. Genç meslektaslarimizi da kucaklayacagiz, tüm meslektaslarimizi kucaklayacagiz. Her elestiriyi sonuna kadar dinleyecegiz. Komisyonlarla birlikte aktif bir yönetim tarzi uygulayacagiz. Sagduyu kazandi, cemiyetimiz kazandi. Herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Dilek Gappi yönetimindeki liste ve aldiklari oy sayilari ise su sekilde açiklandi: Dilek Gappi (274), Semih Aksoy (269), Yilmaz Coskun (270), Mehlika Gökmen (259), Meltem Seyis (277), Duygu Tuncer (264), Gökhan Soyulmaz (265), Esat Erçetingöz (260), Erdal Erek (264), Mücahit Bektas (278), Mehmet Güçlü Güler (271).
Kaynak: İHA