Honda'nin Yeni Hibrit Modeli Civic Hatchback Tanitildi

Civic Hatchback, e:HEV logosuyla Avrupa'da 2022'nin sonbaharinda satisi sunulacak Civic Hatchback e:HEV ile birlikte marka, 2022'ye kadar Avrupa'daki tüm ana akim modellerinin hibrit güç aktarma teknolojisine sahip olma hedefine ulasmis olacak.

Honda, sinifinin önde gelen modeli Civic Hatchback'in yeni neslinin dünya tanitimini gerçeklestirdi.

Honda'dan yapilan açiklamaya göre, Honda, Hatchback sinifinin öncü modeli Civic'in 11'inci nesline ait ilk görüntüleri yayinladi. Yeni neslinde standart olarak e:HEV logosunu tasiyacak olan Civic Hatchback, Honda'nin hibrit ürün gamina eklenen en yeni model olarak öne çikiyor.

Tamamen yenilenen 5 kapili yeni Honda Civic Hatchback, 50 yillik mirasindan gelen konfor ve görünümüyle dikkati çekiyor. Honda'nin Avrupa pazarinda önemli bir oyuncusu olan Civic, kullanim kolayligi sunan donanim özellikleriyle "her zamanki gibi" fark olusturuyor.

1972'deki lansmanindan bu yana 170 ülkede 27 milyondan fazla satisi gerçeklesen Honda Civic modeli, dünya çapindaki müsteriler tarafindan begeni ile karsilandi. Bu basarinin tamamen yeni Civic modeli ile devam etmesi beklenirken, hibrit motorlu Civic Hatchback e:HEV, 2022'nin sonbaharindan itibaren Avrupa'da satisa sunulacak.

Honda'nin e:TECHNOLOGY markasi altinda yer alan e:HEV logosu tasiyan yeni Civic Hatchback, Honda'nin hedeflerinde önemli bir kilometre tasi olacak. Marka, 2022 yilina kadar Avrupa'daki tüm ana akim modellerinin hibrit güç aktarma teknolojisine sahip olma hedefine ulasmis olacak.

Honda'nin Elektrikli Vizyon Stratejisi kapsaminda 2020 yilinda satisa sunulan CR-V, kisa süre önce satisa çikan Jazz ve Jazz Crosstar ve bu yilin sonlarinda satisa çikmasi planlanan tamamen yenilenen HR-V modellerinden taninan ve genis çapta begeni toplayan hibrit motor teknolojisi, yeni Civic Hatchback sahiplerine de eglencenin, performansin ve verimliligin "mükemmel bir karisimi" bir sürüs deneyimi vadediyor.

Kaynak: AA