Düzce Üniversitesinden Çevrim Içi Protokol

Dünya Üniversitesi olma yolunda hizli adimlarla yürüyen üniversitenin, Dis Iliskiler Koordinatörlügü bünyesinde yürüttügü uluslararasi degisim programlari kapsaminda, akademik egitim faaliyetlerini Pakistan’da sürdüren International Islamic University, Islamabad ile ögrenci ve personel hareketliligine olanak saglayan Mevlana Degisim Programi Protokolü imzaladi.

Düzce Üniversitesinden Çevrim Içi Protokol
Çevrim içi olarak gerçeklestirilen Mevlana Degisim Protokolü’ne; Düzce Üniversitesi adina Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, International Islamic University adina ise Rektör Prof. Dr. Masoom Yasinzai imza atti.

Imza töreni etkinliginde Dis Iliskiler Koordinatörlügü ve suan Pakistan’da görevli olarak akademik çalismalarini sürdüren Düzce Üniversitesi Ögretim Üyesi Dr. Sibel Bayram hazir bulundu. Pakistan basininin yogun ilgi gösterdigi protokol; biyoloji, fizik, mühendislik bilimleri, siyaset bilimi ve kamu yönetimi, egitim bilimleri, sosyoloji, ilahiyat, Ingiliz dili egitimi alanlarinda ögrenci ve personel hareketliliklerine imkan taniyacak.

Düzce Üniversitesi ve International Islamic University, Islamabad ile imzaladigi protokolle Pakistan üniversiteleri ile olan is birliklerine bir yenisini daha eklemis oldu. Daha önce Pakistan’da akademik egitimini sürdüren Comsats University Islamabad ve Punjab University ile anlasmalari bulunan Düzce Üniversitesi, uluslararasilasma kapsaminda is birliklerini her geçen yil arttirmaya devam ediyor.
Kaynak: İHA