BUIKAD Yeni Dönemde Proje Üretmeye Devam Edecek

Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluslari arasinda yer alan Bursa Is Kadinlari ve Yöneticileri Dernegi (BUIKAD), 8. Olagan Genel Kurulu’nu tamamladi. Avukat Oya Eroglu, düzenlenen genel kurulda bir kez daha Yönetim Kurulu Baskanligi’na seçildi.

BUIKAD Yeni Dönemde Proje Üretmeye Devam Edecek
Sheraton Bursa’da gerçeklesen Genel Kurul’un Divan Kurulu baskanligini Ipek Yalçin yürütürken, kurulun diger üyeleri Emin Direkçi, Ramazan Kaya ve Semra Baykan oldu. Kadin Güçlendirme Kurulu Baskani Sevgi Saygin, BTSO Meclis Baskan Vekili Gülçin Güleç, MARSIFED Baskani Ramazan Kaya, MARSIFED YK Mürsel Öztürk, KALDER Baskani Emin Direkçi, BUSIAD Baskan Vekili Mustafa Ekinci, BUSIAD Genel Sekreteri Erol Alakoç, ARSIYAD Baskani Gürsel Durmus, BUSADER Baskan Vekili Elif Evke, BALKANTÜRKSIAD Baskani Fatih Sakir, TÜGIAD Baskani Ahmet Parseker, RUMELISIAD Baskan Vekili Ayhan Korgavus ve çok sayida sivil toplum kurulusu temsilcisinin katildigi programda dönem baskani Oya Eroglu tarafindan yönetim takimi üyelerine 2019-2021 dönemi boyunca katkilarindan dolayi tesekkür plaketleri takdim edildi.

Program esnasinda 2019-2021 dönemi boyunca gerçeklesen faaliyet filminin izlenmesi esnasinda pandemi sartlarina ragmen gerçeklestirilen yogun program dikkatten kaçmadi. Bu balarilari ile takdir gören Eroglu ve yönetim takimi çitayi bir tik daha yukari çikarmanin hakli gururunu yasadi. Yapilan genel kurul oylamasinin ardindan Av. Oya Eroglu yeniden Yönetim Kurulu Baskanligi görevine seçildi. Toplantida katilimcilara seslenen BUIKAD Yönetim Kurulu Baskani Av. Oya Eroglu, yönetimde yer aldiklari 2 yillik sürenin 1,5 yilini pandemi içerisinde geçirdiklerini vurguladi. Buna ragmen hiç durmadiklarini ve proje üretmeye devam ettiklerini söyleyen Baskan Av. Oya Eroglu, “Var gücümüzle çalismaya ve katma deger yaratmaya devam ettik. Görevi devraldiktan sonra tüm yasam sartlari degisti. Hepimizin normal olarak gördügü durumlar maalesef bizlere uzak kaldi. Bu süreci dogru yönettik ve ekibimizle birlikte basarili bir dönem geçirdik. Toplumsal yasam zorlastiysa da biz her zaman kalkinmaya ve sürdürülebilir basariya odaklandik. Bu süreçte benimle birlikte yol alan yönetim takimi arkadaslarima çok tesekkür ediyorum. Yeni dönemde sahsima gösterilen teveccüh için ise herkese ayrica tesekkür ediyorum. Yapacak çok isimiz, gidecek çok yolumuz ve söyleyecek çok sözümüz var. Daha yasanabilir bir dünyada, hayalimizdeki tüm projeleri hayata geçirebilecegimiz bir dönem diliyorum” seklinde konustu.

8. Olagan Genel Kurulu’nu tamamlayan BUIKAD’in Yönetim Kurulu Listesi su isimlerden olustu:

"Oya Eroglu, Seyda Sençayir, Ebru Koçanali, Hatice Koparan, Zuhal Asli Saka, Hilal Sevindik, Arzu Erdi, Nazan Akinci ve Gülsüm Birinci. Yönetim Kurulu yedek üyeligine ise Fügen Çelikyilmaz, Gülay Durmus, Gülnur Algül, Kurumsal Üye Borçelik/Elif Aygül, Ahu Açik Alnipak, Ilknur Gülsün Derin, Berrak Tanyeri, Deniz Yilmaz ve Sevtap Fatma Yildiz."
Kaynak: İHA