Badminton Senligi Açilis Vurusu Baskan Uysal'dan

Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, Türkiye Badminton Federasyonu isbirliginde düzenlenen Muratpasa Belediyesi Veteranlar Badminton Senligi’nin açilis vurusunu yapti. 76 sporcunun katildigi senlik, pazar günü oynanacak final karsilamalariyla tamamlanacak.

Badminton Senligi Açilis Vurusu Baskan Uysal'dan
Antalya’da, Muratpasa Belediyesi’nin Türkiye Badminton Federasyonu isbirliginde gerçeklestirdigi Muratpasa Belediyesi Veteranlar Badminton Senligi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda basladi.

Yurtdisindan sporcularin da yer aldigi senlikte 76 kidemli badminton oyuncusu, farkli kategorilerde 4 gün boyunca mücadele edecek. 10 hakemin görev aldigi senlikte final karsilasmalari ise pazar günü yapilacak.

Senligin açilisini ise Belediye Baskani Ümit Uysal yapti. Kullandigi servis atisiyla karsilasmalari baslatan Baskan Uysal, mücadeleler öncesi yaptigi konusmada, badmintonun bugün olimpik bir spor haline geldigini belirterek, “7’den 77’ye herkesin yapabildigi sporlardan birisi olarak biliniyor. Biz de bu eglenceli spor dalinda mümkün oldugunca salonlarimizi kullandiriyoruz” dedi.

Bununla birlikte spor okullarinda farkli yas gruplarina yönelik badminton kurslari açtiklarini ve buralarda sporcu yetistirmeye çalistiklarini anlatan Baskan Uysal, sporculara basarilar diledi.
Kaynak: İHA