AK Parti'li Kiliç Cumhurbaskanligi Hükümet Sistemi'nin Üçüncü Yilini Degerlendirdi Açiklamasi

'24 Haziran seçimleri, Türkiye Cumhuriyeti'nin bekasi için bir araya gelen Cumhur Ittifaki'nin milletimizce tasdiklenmesi demektir'.

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kiliç, "24 Haziran seçimleri, Türkiye Cumhuriyeti'nin bekasi için bir araya gelen Cumhur Ittifaki'nin milletimizce tasdiklenmesi demektir." dedi.

Mecliste basin toplantisi düzenleyen Kiliç, Cumhurbaskanligi Hükümet Sistemi'nin üçüncü yilini geride biraktigini hatirlatarak, milletin, 24 Haziran 2018'de Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'a ve Cumhur Ittifaki'na teveccüh göstererek emaneti teslim ettigini söyledi.

24 Haziran seçimlerinin, Cumhurbaskani Erdogan'in, yine milletin kendisi tarafindan göreve getirilmesi, kendisine duyulan güvenin yeniden teyit edilmesi anlamina geldigini dile getiren Kiliç, 24 Haziran seçimlerinin, sik sik yönetim krizlerine, iktidar belirsizliklerine ve hizli hizmet üretmeye engel olan eski sistemin tamamen degistiginin, Cumhurbaskanligi Hükümet Sistemi'nin millet tarafindan benimsendiginin göstergesi oldugunu ifade etti.

övkasi için bir araya gelen Cumhur Ittifakinin milletimizce tasdiklenmesi demektir. 24 Haziran seçimleri aziz milletimizin, bu cennet vatana sayilmayacak kadar çok hizmet getiren AK Parti'mizin hizmetlerinin devami yönünde iradesini ortaya koydugu gündür." diye konustu.

Kaynak: AA