YKS Sinavi Öncesi Okullar Dezenfekte Edildi

Ordu’nun Altinordu Belediyesi tarafindan, 26-27 Haziran tarihlerinde Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’nin (YKS) yapilacagi okullarda dezenfekte çalismasi gerçeklestirildi.

YKS Sinavi Öncesi Okullar Dezenfekte Edildi
Her yastan adayin, bu hafta sonu girecekleri YKS sinavi öncesi Altinordu Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü’ne bagli hijyen ekibi, sinav öncesinde okullarda dezenfeksiyon çalismasi gerçeklestirdi. Adaylarin, cumartesi ve pazar günü üç farkli oturumda ter dökecegi siniflar, özel solüsyonlarla temizlendi. Sinav salonu olarak belirlenen siniflardaki sira, masalarin tümüne ve merdiven trabzanlarindan lavabolara kadar her köse özenle dezenfekte edildi.

Kentte, korona virüs salgininin baslangicindan itibaren pandemi döneminde mücadele çalismalarini sürdürdüklerini belirten Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, “Ekiplerimiz toplum sagliginin korunmasi adina mesai saati gözetmeksizin kesintisiz bir mesai yürüttüler. Ayni çalismalari ara vermeden sürdürüyoruz. Baslattigimiz hijyen seferberligi ile okullarimizi daha önce defalarca dezenfekte etmistik. Pandemi döneminde her sinav öncesi gerçeklestirdigimiz uygulamayi bu hafta sonu yapilacak olan YKS öncesi yineledik. Altinordu Belediyesi olarak sinava girecek adaylarin, salon görevlilerinin ve tüm halkimizin sagligini önemsiyoruz. Üniversiteli olmak için iki günlük YKS maratonuna katilacak adaylarin sinava girecegi salonlari hijyenik ve steril hale getiriyoruz. Ekiplerimiz siniflari ve temas edilebilecek tüm alanlari tek tek dezenfekte ediyor. Sinava katilacak tüm adaylara basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA