Talas Belediyesi Personeline Asi

Talas Belediyesi’nde görevli personele Ilçe Saglik Müdürlügü isbirligiyle Covid-19 asisi yapildi.

Talas Belediyesi Personeline Asi
Talas Belediyesi, koronavirüs salginina karsi çalisan personelin sagligi için Ilçe Saglik Müdürlügü ile birlikte harekete geçti. Belediye hizmet binasi ve teknik birimler santiyesinde yapilan çalismayla personel asilandi.

Iki grup halinde yapilan asilama ilk olarak sabah saatlerinde teknik birimler santiyesinde gerçeklesti. Burada formlarini dolduran personel cep telefonlarina gelen onay kodunun ardindan siraya geçerek asilarini vuruldu.

Ögleden sonra ise belediye hizmet binasindaki asilama çalismasina geçildi. Birimlerde çalisan memur ve isçi personel sirayla koronavirüs asisi yaptirdi.

Konuyla ilgili kisa bir degerlendirmede bulunan Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, salginin önlenmesi için asi yapilmasinin gerekli oldugunun altini çizerek, “Biz de bu salginin sona ermesi için saglikçilarimizla isbirligi yapip asilari çalisan personelimizin ayagina getirdik. Asi yaptirmak isteyen personel hastane ve aile sagligi merkezlerine gitmelerine gerek kalmaksizin asilarini gönül rahatligiyla belediyemizde yaptirdi. Bu vesileyle bütün çalisanlarimiza sagliklar diliyor, salginin biran evvel sona ermesini dua ediyorum.” dedi.

Kaynak: İHA