Sincan Belediyesi Kurslari Baslatiyor

Sincan Belediyesi, pandemi nedeniyle ara verilen kurslari yeniden baslatiyor. Basvurular “http://kulturbasvuru.sincan.bel.tr” internet adresinden alinmaya baslandi.

Sincan Belediyesi Kurslari Baslatiyor
Sincan’i sanatin ve kültürün merkezi yapmak için çok sayida projeyi hayata geçiren Sincan Belediyesi, kisisel gelisime yönelik etkinliklere devam ediyor. Pandemi nedeniyle etkinlikler dijital ortama tasinarak, binlerce kisi bu etkinliklere evinde katilma firsati yakaladi. Dijital ortamda etkinliklere her gün yenileri eklenirken, pandemi nedeniyle ara verilen kurslar da kaldigi yerden devam edecek.

Vatandaslar, Ingilizce, robotik kodlama, isaret dili, tekvando, filografi, badminton, tiyatro gibi birçok bransta kurslara katilarak kisisel gelisimine katki saglayabiliyor. Basvurular “https://kulturbasvuru.sincan.bel.tr” internet adresinden aliniyor. Vatandaslar açilmasini istedikleri kurslari da bu link üzerinden talep edebiliyor. Basvuru yeter sayisina göre istenilen kurslar egitime baslayacak.

Sincan Belediye Baskani Murat Ercan, salgin nedeniyle ara verilen kurslarin normallesmeyle birlikte yeniden açilacagini duyurdu. Basvurularin basladigini ifade eden Baskan Ercan, Sincanlilari ücretsiz kurslardan faydalanmaya davet etti.
Kaynak: İHA