Küçükçekmece'de Yaz Konserleri Basliyor

Korona virüs nedeniyle etkinliklerine online devam eden Küçükçekmece Belediyesi, kontrollü normallesmenin ardindan kültür-sanat etkinliklerini açik havaya tasiyor.

Küçükçekmece'de Yaz Konserleri Basliyor
Pandemi boyunca etkinliklerine online devam eden Küçükçekmece Belediyesi, kontrollü normallesmenin ardindan kültür-sanat etkinliklerini açik havaya tasiyor. Çok özlenen ve heyecanla beklenen açik hava konserleri Küçükçekmece’de basliyor. Ilçenin 9 farkli noktasinda 9 ünlü isimle gerçeklesecek konserler serisinin ilk konugu Rap müzigin sevilen ismi Anil Piyanci olacak. Halkali’daki Nurettin Sen Parki’nda pandemi tedbirleri çerçevesinde gerçeklesecek etkinlikte Piyanci, aylar sonra Istanbul’daki ilk sahnesinde Küçükçekmeceli hayranlariyla bulusacak.

Yaz boyunca devam edecek

Küçükçekmece Belediyesi, yaz aylarina açik hava konserleriyle merhaba diyor. Selçuklu Parki Amfi Tiyatro, Kanarya Mahallesi Kadriye Moroglu Lisesi Yani, Fevzi Çakmak Meydani, Cennet Kültür Merkezi Otopark Alani ve Göl Kenari Amfi Tiyatro’da gerçeklesecek konserler serisi ilçede Temmuz ve Agustos aylarinda da devam edecek. Açik hava konserleri, pandemi tedbirleri çerçevesinde HES Kodu sorgulamasi, ates ölçümü ve maske kontrolleri esliginde yapilacak.

Birbirinden ünlü isimler sahne alacak

Uzun bir pandemi sürecinin ardindan Açik hava konserlerinde Küçükçekmecelilerle bulusacak olan birbirinden ünlü isimler, Pinhani, Melihat Gülses, Niyazi Koyuncu, Zeynep Baksi Karatag, Ahmet Aslan, Rumeli Ekrem, Necati ve Saykolar ve Kendinden Hallice/ Emre Fel yaz konserleriyle Küçükçekmecelileri müzige doyuracak.
Kaynak: İHA