HKÇKM'de Yaz Atölyeleri Basliyor

Çocuklara yönelik etkinlikleriyle Kadiköy’ün ilgi odagi olan Kadiköy Belediyesi Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi (HKÇKM)’nde yaz atölyeleri 1 Temmuz’da basliyor. Merkez, bu yil da drama, müzik, resim, dans, masal atölyeleri gibi etkinlikleriyle her yas grubuna hitap edecek.

HKÇKM'de Yaz Atölyeleri Basliyor


Çocuk dostu bir mimari yaklasim ve çocuk bakis açisina göre yapilan HKÇKM, çocuklarin farkli etkinlerle bulusacagi, yasitlariyla sosyal iletisim kuracaklari, sanatsal ve kültürel alisverislerde bulunacaklari bir merkez olma özelligine sahip. Geçen sezon, pandemi dolayisiyla çevrimiçi atölyelerini gerçeklestiren merkezde, 1 Temmuz’da yüz yüze atölyeler basliyor. Pandemi kurallarina uygun olarak 14 Temmuz’a kadar devam edecek yüz yüze atölyelere katilim için Kadiköy Belediyesi web sayfasindan online basvuru yapmak yeterli. Kontenjanla sinirli programda çocuklarin kendi masal kitaplarini yazdiklari ve çizdikleri bir de online atölye yer aliyor.

2–14 yas grubu çocuklar için hazirlanan programda yer alan atölyeler söyle: Drama Atölyesi, Biz Bize Masal Atölyesi, Bebegimle Beraber - Müzikle Tanisma Atölyesi, Renkli Çanlarla Müzige Merhaba Atölyesi, Filozof Çocuklar Atölyesi, Annemle Egleniyorum - Anne Çocuk Atölyesi, Doodle Sanatini Ögreniyorum, Picasso Gibi Portre Yapiyorum, Sanatçi Robot, Anime Çizimi, Ritim - Dans ve Sarkilarla Güne Basla, Beden Perküsyonu Atölyesi, Ritim ve Dans Atölyesi, Müzikler ve Hikayeleri.

Atölyelerin detayli programi Kadiköy Belediyesi web sayfasinda yer aliyor.
Kaynak: İHA