Haliliye'de Hizmet Içi Egitimler Devam Ediyor

Haliliye Belediyesi tarafindan periyodik olarak düzenlenen hizmet içi egitim çalismalari kapsaminda personellere yönelik protokol kurallari, kriz yönetimi ve öfke kontrolü egitimi verildi.

Haliliye'de Hizmet Içi Egitimler Devam Ediyor
Haliliye Belediyesi Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügü tarafindan hazirlanan hizmet içi egitim programlari devam ediyor. Recep Tayyip Erdogan Kültür Merkezi konferans salonunda, büro ve saha personellerine yönelik hazirlanan protokol kurallari, kriz yönetimi ve öfke kontrolü düzenlendi.

Egitime Belediye Baskani Mehmet Canpolat, baskan yardimcilari, birim müdürleri ve personeller katildi.

Egitim programinda konusan Baskan Mehmet Canpolat, benzer programlarin devam edecegini kaydederek, “Sizlerin belki birçogunuz bildigi, tekraren üzerinden geçecegimiz ve en azindan yenilerini ögrenecegimiz buradaki egitim programini icra ediyoruz. Buradaki amacimiz ve hedefimiz hem kendimizi gelistirmek, kendimizle birlikte gelen vatandaslarimizi daha iyi karsilayabilme, daha iyi kendimizi anlatabilme veya karsimizdakini daha iyi anlayabilme. Birçok bilimsel metodu, Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügümüze bagli ekipteki arkadaslarimiz ve Il Saglik Müdürlügünden gelen psikolog arkadaslarimizla birlikte sizleri yarinlara, gelecege, sizleri ve Haliliye Belediyemizi hazirlamak adina burada bulunuyoruz. Benim için çok önemli çünkü sizin her biriniz, her bir mesai arkadasim Haliliye Belediyesini temsil ediyorsunuz, devleti temsil ediyorsunuz. Etap etap Haliliye Belediyesinin tüm kadrolari bu sekilde egitimlere tabii tutulacaklardir. Sizlerle birlikte öncelikle akliniz, zekaniz, üreteceginiz projeleriniz, fiziki gücünüz ve sahadaki islevleriniz ile birlikte Haliliye Belediyemizi daha daha güzellestirmeye ve ümit ettigimiz, var olmasini istedigimiz daha güzel yarinlara tasimak adina katilimizdan dolayi sizlere tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Alaninda uzman egitmenler tarafindan iki bölümde düzenlenen egitimde, personeller de merak ettigi konularda bilgiler aldi.
Kaynak: İHA