Genç Yazar Bursa Birincisi

Bursa’nin Mustafakemalpasa ilçesinde lise ögrencisi Selin Betin, 2. Gençler Arasi Hikâye Yarismasi’nda Bursa birincisi oldu.

Genç Yazar Bursa Birincisi
Gençlik ve Spor Bakanligi’nin düzenledigi ‘Bir Ilkbahar Öyküsü’ konulu yarismada birinci olan Selin Betin, Türkiye genelinde de dördüncülük elde etti.

Gençlik ve Spor Bakanligi’nin gençlerin gelisimine yardimci olmak ve dünyanin gelecegine yön veren suurlu bir gençlik yetismesine katki saglamak maksadiyla tertip ettigi 2. Gençler Arasi Öykü Yarismasi’nin kazananlari belirlendi.

Yarisamaya Mustafakemalpasa’dan katilan Anadolu Lisesi 11/B sinifi ögrencisi Selin Betin, Bursa birincisi ve Türkiye dördüncüsü olarak önemli bir basariya imza atti.

Basarili ögrencinin hikâyesi, Bakanlik tarafindan ilk yirmiye giren ögrencilerin hikâyeleri ile birlikte kitap olarak basilacak.

Yazarlik serüveni bu basariyla sinirli kalmayan Selin Betin, 2019 yilinda da ‘Hosça Kal Güzel Evim’ isimli bir roman da kaleme aldi.

Genç yazar, kazandigi basarinin mutlulugunu Okul Müdürü Birgül Ince ile birlikte Kaymakam Ahmet Altintas ve Millî Egitim Müdürü Mustafa Efe’yi ziyaret ederek paylasti.

Altintas ve Efe, Betin’i basarisindan dolayi tebrik ederek, çesitli hediyeler verdi.
Kaynak: İHA