Devlet, Çaglar'in Ayagina Gitti

Aydin’in Sultanhisar ilçesine bagli kirsal Yagdere Mahallesi’nde yasayan 32 yasindaki Çaglar, en mutlu günlerinden birini yasadi. Her firsatta ilçe genelinde yasayan insanlarin ve sorun sikintilarini çözmek için mahalle mahalle dolasan Sultanhisar’in genç Kaymakami Furkan Alpay, bu defa Yagdere Köyü’nde vatandaslarla bir araya geldi.

Devlet, Çaglar'in Ayagina Gitti
Pandemi süresince evde kalan vatandaslarin sorun, istek ve sikayetlerini bizzat birinci agizdan dinlemek ve yatirimlari yerinde incelemek amaciyla ilçe merkezi ve Atça disinda kalan 17 mahalleyi tek tek dolasan Kaymakami Furkan Alpay, özellikle yasli, çocuk ve engellilerle yakindan ilgileniyor. Devlete gelemeyenlerin ayagina devletin gittigi Sultanhisar Ilçesi’nde protokol üyeleri bu defa Yagdere Mahallesi’nde yasayan 32 yasindaki engelli Çaglar Akkus’un ayagina gitti.

Daha önce Atça’da yasayan ve köy evinde daha çok rahat ettigi için sehirden köye tasinan Akkus Ailesi’nin engelli ferdi Çaglar Akkus’un Yagdere Köyü’nde yasayanlarin nesesi haline geldigini belirten Kaymakam Alpay, “Devlet olarak çok büyük sorumluluklarimiz var. Bu kapsamda ilçemizde yasayan herkesin derdi ile dertlenip sevinç ve üzüntüsünü paylasmaya gayret ediyoruz. Bugün de Çaglar Abimizin ziyaretine gittik. Kendisi çok mutlu olunca biz de çok mutlu olduk” diyerek her zaman halkin yaninda olduklarini belirtti.

Kaynak: İHA