BBP Genel Baskani Destici Sinop'a Geliyor

Büyük Birlik Partisi(BBP) Sinop Il Baskanligi 1. Olagan Kongresi’ni 28 Haziran Pazartesi günü gerçeklestirilecek. Sinop Kültür Merkezi’nde saat 14.00’te baslayacak kongreye BBP Genel Baskani Mustafa Destici de katilacak.

BBP Genel Baskani Destici Sinop'a Geliyor
Kongreden bir gün önce Sinop’a gelecek olan Destici, bir dizi ziyaretlerde bulunacak. Destici, ilk olarak Pazar günü saat 15.00’te Türkeli ilçesini ziyaret edecek. Burada partisinin ilçe baskanliginin açilisini gerçeklestirecek olan Destici, esnaflarla da bir araya gelecek. Temaslarini Pazartesi günü Sinop kent merkezinde sürdürecek olan Destici, Sinop Valiligi’ni ve Sinop Belediyesi’ni ziyaret edecek. Destici, esnaf ziyaretinin ardindan Kültür Merkezi’nde saat 14.00’de baslayacak kongreye katilacak.

Kongrenin ardindan Saraydüzü ilçesine geçecek olan Genel Baskan Destici, burada ilçe baskanliginin açilisini gerçeklestirecek. Saraydüzü esnafiyla da bir araya gelecek olan Destici, aksam yemeginin ardindan Ankara’ya dönecek.

Kongrede bayrak degisimi

Öte yandan, BBP Sinop Il Baskanligi görevini yürüten, Büyük Birlik Partisi Teskilat Baskan Yardimcisi ve Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Tahir Sahin, il kongresinde aday olmayacagini, görevi Suat Bünyat’a devredecegini söyledi.

Görevi boyunca partisi ve kenti için elinden geleni yaptigini ve bayragi Suat Bünyat’a devredecegini belirten Sahin, “Bu onurlu mücadelede görev alacak arkadaslarima sonsuz basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA