Yaz Kurslari Için Basvurular Basladi

Yaz aylarini verimli bir sekilde geçirmek, bir enstrüman ögrenmek ya da yeni bir sporla tanismak isteyen çocuklar için her yaz çok sayida bransta kurs açan Süleymanpasa Belediyesi, bu yaz da 22 ayri kurs açiyor. Tamamen ücretsiz olarak verilecek olan kurslar, 8 hafta sürecek.

Yaz Kurslari Için Basvurular Basladi
5 Temmuz ile 27 Agustos tarihleri arasinda gerçeklesecek olan Süleymanpasa Belediyesi Yaz Kurslari için 21 Haziran-2 Temmuz arasinda kayit yaptirilabilecek. Kayitlar, Korona virüsü salgini tedbirleri dogrultusunda sadece Süleymanpasa Belediyesi resmi internet sitesi olan www.suleymanpasa.bel.tr adresinden yapilabilecek. Yüz yüze basvuru alinmayacak.

Hangi branslar var

Süleymanpasa Belediyesi Gençlik Hizmetleri Müdürlügü tarafindan organize edilen Yaz Kurslari kapsaminda, spor ve sanat ana basliklari altinda toplamda 22 farkli kurs açilacak. Spor kurslari içerisinde yüzme, judo, okçuluk, geleneksel okçuluk, tenis, karate, tekvando, su alti sporlari, satranç, boks ve bu yil ilk kez açilacak olan buz pateni yer aliyor. Sanat ana basligi altinda ise piyano, keman, gitar, resim, bale, halk oyunlari, salon danslari ve uygulamali tiyatro kurslari açilacak. Yine bu baslik altinda kodlama egitimi ve Ingilizce kurslari da bulunuyor. Ayrica dileyen çocuklar için çok sayida farkli oyun içerigi ile akil ve zekâ oyunlari ve atölyeler de Yaz Kurslari bünyesinde gerçeklestirilecek. Kurslar hafta içi günlerde ve mesai saatleri içerisinde yapilacak.

Kurslar dört mahalleye yayilacak

Süleymanpasa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügünden konuyla ilgili yapilan açiklamada, kurslarin farkli mahallelerde belirlenen alanlarda yapilacagi belirtildi. Buna göre; adreslere göre verilecek kurslarin listesi söyle:

“100. Yil Mahallesi Gençlik Merkezi, Spor: Yüzme, Judo, Okçuluk, Geleneksel Okçuluk, Tenis, Karate, Tekvando, Su alti Sporlari, Satranç, Boks, Buz Pateni. Sanat: Piyano, Keman, Gitar, Halk Oyunlari, Salon Danslari, Bale, Uygulamali Tiyatro, Kodlama Egitimi, Ingilizce, Resim. Çiftlikönü Mahallesi Mahalle Konagi ve Spor Tesisleri, Spor: Okçuluk, Geleneksel Okçuluk, Tekvando, Satranç Sanat: Keman, Gitar. Ortacami Mahallesi Bilgi Evi, Ingilizce, akil ve zekâ oyunlari, gitar, keman. Hürriyet Mahallesi, Çocuk Kulübü: çocuk atölyeleri, gitar. Kod Atölyesi: kodlama egitimi, Ebru Naim Fen Lisesi: okçuluk, geleneksel okçuluk, tekvando, karate.”
Kaynak: İHA