Üniversite Adaylarina Tam Destek

Bursa Büyüksehir Belediyesi, üniversite sinavi öncesinde uzman rehber kadro esliginde hazirlanan Türkiye Geneli Sinav Kitapçigi ve Ögrenci Sinav Setlerini üniversite adaylari ile bulusturdu. Bu arada hafta sonu yapilacak sinava girecek tüm üniversite adaylari, sinav giris belgesini göstererek toplu ulasim araçlarindan ücretsiz yararlanabilecek.

Üniversite Adaylarina Tam Destek
Ücretsiz hazirlik kurslari, ücretsiz test kitaplari, sinavi kazananlara tercih destegi ve son olarak 10 yayinevinden 800’den fazla test kitabi ve 300 binden fazla soruya online erisim imkaniyla üniversite adaylarinin yaninda olan Bursa Büyüksehir Belediyesi, adaylara sinav öncesi son bir deneme imkani sundu. ‘Haydi gençler sinav öncesi son denemeniz bizden’ sloganiyla yapilan etkinlikte adaylara uzman rehberler esliginde hazirlanan deneme kitapçigi ve sinav setleri hediye edildi. Gün boyu devam eden etkinlikte Yildirim Belediyesi Önü Bayrak Alani, Kent Meydani, Zafer Plaza, Nilüfer FSM Akugur Market Yani, Mudanya Iskele Meydani, Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydani, Gürsu ve Kestel Belediye Binalari önüne kurulan stantlara üniversite adaylari büyük ilgi gösterdi.

Bursa Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Murat Demir de Zafer Plaza yanina kurulan standi ziyaret ederek, hem üniversite adaylariyla sohbet etti, hem de onlara kitapçiklarini dagitti.

Söz konusu egitim olunca Büyüksehir Belediyesi olarak tüm imkanlari seferber ettiklerini ifade eden Demir, “Okullarimizin eksiklerinin giderilmesinden ihtiyaç sahibi ögrencilerimizin teknolojik anlamda desteklenmesine, ücretsiz wi-fi alanlarindan ücretsiz kurs ve deneme sinavlarina kadar her alanda ögrencilerimizin yaninda olduk. Bu hafta sonu yapilacak sinav öncesinde de ögrencilerimize son bir hazirlik olmasi anlaminda deneme kitapçigi ve sinav seti hediye ediyoruz. Bu arada sinav günü belgesini gösteren tüm üniversite adaylarina sehir içi toplu ulasim araçlarinin ücretsiz olacagini da hatirlatmak isterim. Sinava girecek tüm ögrencilerimize basarilar diliyorum” dedi.

Büyüksehir Belediyesi’nin dagittigi ücretsiz deneme kitapçigi ve sinav setlerinden alan üniversite adaylarindan Yaren Begüm Yavuz ve Onur Göktug da dagitilan kitapçilarin çok yararli oldugunu belirterek, Büyüksehir Belediyesi’ne tesekkür etti.
Kaynak: İHA