Getir, Berlin Ve Paris'te

Avrupa pazarina kisa sürede hizli bir giris yapan Getir, Londra ve Amsterdam’dan sonra Berlin ve Paris’te de hizmet vermeye basladi.

Getir, Berlin Ve Paris'te
Ortalama 10 dakikada market ürünlerini kullanicilarla bulusturan Getir, Londra ve Amsterdam’in ardindan Avrupa’nin iki önemli sehrinde daha hizmete basladi.

Getir, 16 Haziran’da Almanya’nin baskenti Berlin’de ve 21 Haziran’da Fransa’nin baskenti Paris’te faaliyete baslayarak hizmet verdigi ülke sayisini 5’e çikardi. Yaklasik bin 500 ürünü, dakikalar içinde kullanicilarina teslim eden Getir, Almanya ve Fransa’da da büyümeye devam ederek yeni sehirlere açilmayi hedefliyor.

Ilk günden itibaren hedeflerinin yurt disinda Getir adiyla faaliyet göstermek oldugunu ifade eden Getir Kurucu Ortagi Tuncay Tütek; “6 ay gibi kisa sürede 4 önemli Avrupa ülkesinde faaliyete basladik. Giris yaptigimiz ülkelerde, sahip oldugumuz bilgi birikimi ve teknolojik alt yapimizla operasyonumuzu hizla büyütebilme kabiliyetine sahibiz. Çok kisa zamanda Berlinlileri ve Parislileri Getir rahatligi ile tanistiracagimiza ve sokaklari Getir moru ile renklendirecegimize inaniyoruz” dedi.

Kaynak: İHA