Esnaf Destekleri Için Basvurular Basladi

Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce tarafindan Haziran Meclis Toplantisinda haberi paylasilan esnaflara yönelik destek için basvurular basladi.

Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce tarafindan Haziran Meclis Toplantisinda müjdesi paylasilan esnaflara yönelik destek için basvurular basladi.

Kademeli normallesme ile birlikte faaliyetlerine tekrardan baslayan kahvehane ve çay ocaklari için yaklasik 40 tonluk çay desteginin yani sira emlakçilar ve oto galericiler için de su faturasi destegi saglanacak. Basvurular kurumun resmi internet sitesi adresinden yapilabilecek.

Konuyla ilgili yapilan açiklamada, “Büyüksehir Belediye Baskanimiz Ekrem Yüce’nin kahvehaneler ve çay ocaklari ile emlakçilar ve galericiler için açikladigi destek paketi için basvurularimiz basladi.

Kademeli normallesme ile faaliyetlerine yeniden baslayan 2 bin 42 çay ocagi ve kahvehane esnafimiza 40 ton çay desteginin yani sira 356 oto galericimize ve 726 emlakçimiza 500 lira degerinde su faturasi destegi sunulacak. Esnaflarimiz kurumumuz resmi internet sitesi www.sakarya.bel.tr adresinden basvurularini yapabilirler. Hayirli olmasini diliyor, tüm esnaflarimiza hayirli ve bereketli kazançlar temenni ediyoruz” denildi.
Kaynak: İHA